Recent comments

Friss Hírek

KOVACIC: 2-0-ra legyőzzük a Milant

A tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül egy milánói derbi az mindig milánói derbi marad, így ezen a hétvégén az Inter-Milan meccs jelenti Olaszországban a legnagyobb attrakciót.
Nem is választhatott volna nagyobb mérkőzést a visszatérésre az Intert a menesztett Walter Mazzaritól "visszafoglaló" Roberto Mancini, aki a Milan elleni rangadón ülhet le újra a Nerazzuri kispadjára. Az Inter nagy reményekkel vágott neki az idei szezonnak, ám egyelőre csak a kilencedik helyen tanyázik a gárda, a legutóbbi fordulóban a Verona ellen hazai pályán az utolsó pillanatokban bukta el a győzelmet, ami végül Mazzari állásába került. A tűzoltásra a klub korábbi sikerkovácsát, Roberto Mancinit nevezték ki vezetőedzőnek, akitől nagyon sokat várnak Milánó kék-fekete felében.
"Jó eredményt kell elérnünk" - nyilatkozta a La Gazzetta dello Sportnak a horvát Mateo Kovacic. "Most egy erős, karizmatikus edző irányít bennünket. Ez a csapat jobb annál, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat. A Bajnokok Ligájában akarok játszani, és a szurkolóink is újra a legjobbak között szeretnének látni minket." - mondta a fiatal középpályás, aki megvan róla győződve, hogy a vasárnapi derbin ők örülhetnek a lefújás után.

"Hogy döntő jelentőségű e a derbi? Igen, visszatéríthet minket a helyes útra és újra önbizalmat adhat a csapatnak. Ez a három pont többet ér bármelyik másik három pontnál." - mondta a 20 éves irányító, aki konkrét tippre is vállalkozott. "Meg fogjuk nyerni a derbit. Samir Handanovic megőrzi a hálóját a góltól és ez 2-0-s győzelmet jelent majd a számunkra" - tippelte meg a rangadó végeredményét a horvát.

Kovacic optimizmusa egyébként valahol érhető, hiszen egy új edző érkezése általában feltüzeli a csapatot és rövid távon eredményre vezet. A Milan háza táján ráadásul rengetegen bajlódnak sérüléssel, és bizony a formával is vannak gondok, hiszen Inzaghiék négy kör óta nem tudtak mérkőzést nyerni.
forrás: hatharom.com