Recent comments

Friss Hírek

TORINO: A hétvégi városi derby árnyékában?

Ma este 21 óra 05 perckor az Európa– Ligában a Torino csapata a Stadio Comunaléban a belga FC Bruges gárdáját fogadja. 


A kvartett második helyén álló Bikák egy ponttal vannak lemaradva a brüsszeli gárda mögött hét egységgel. Akár egy döntetlennel is meglehet a továbbjutás, amely jó alaphangot adhatna a hétvégi Juventus elleni házi rangadóra. 

Ventura, az együttes vezetőedzője elmondta, hogy ugyan a továbbjutásért küzd a csapata a belgák ellen, de már ott van a fejekben a hétvégi zebrák elleni rangadó. Ennek ellenére a lehető legerősebb összeállításában fog pályára lépni a torinói csapat. Kivéve Fabio Quagriallelát, aki a rangadó közelsége miatt a kispadon kezd majd, de játékra lehet számítani. 

Távollétében Amauri lehet a center, aki már sok tapasztalatot gyűjtött a Juventus színeiben az európai kupaporondon. Barreto és Larrondo kisebb sérüléssel küzd, bár utóbbi páláyra lépésére van esély. Fentiek miatt a fiatal venezuelai támadó, a 21 éves Martinez játéka előtérbe kerülhet, bár neki nincs nagy nemzetközi rutinja. A Bruges egy Beveren elleni hazai 4-2 arányú győzelemmel hangolt. Tehát jó formában vannak, nehéz dolga lehet ma este a hazaiaknak. 

A bikák viszont 1-0 arányú vereséget szenvedtek a Sassuolo gárdájától Torinóban, ami nem jó előjel a mai találkozó előtt. 

Az belgák elleni párharc odavágóján Brüsszelben 0-0-s döntetlent játszottak a csapatok, ahol inkább a házigazda dominált, de Gillet kapus kiváló védésekkel őrizte meg kapuját a góltól, így maradt a döntetlen. A Torino ma kiharcolhatja a továbbjutást egy küzdelmes mérkőzésen.

forrás: azzurri.co.hu