Recent comments

Friss Hírek

AZZURRI: Rá sem lehet majd ismerni a kezdőre Albánia ellen

Alig pár óra múlva barátságos meccsen Albániát fogadja majd az olasz válogatott, a genovai meccs bevételeit teljes egészében a genovai árvíz károsultjai kapják majd meg. 


A mérkőzés remek alkalmat jelent majd a kísérletezésre, Conte pedig élni is fog ezzel a lehetőséggel.

Olyannyira, hogy még a sokak által átkozott 3-5-2-t is elhagyhatja e találkozó erejéig az Azzurri, Conte ezúttal a 4-4-2-es felállást próbálhatja ki az albánok ellen. 

De nem csak a felállás, hanem a kezdőt alkotó nevek is meglehetősen ritka kombinációba állhatnak össze, sőt, a jelek szerint hárman is debütálhatnak: a kapuban szinte biztosan bemutatkozhat Mattia Perin, a védelemben 33 évesen debütálhat Emiliano Moretti, a pálya közepén pedig Sturaro kaphatja meg első alkalommal a lehetőséget. 

De a kezdő többi tagja sem nevezhető éppen rutinos válogatott játékosnak: Leonardo Bonucci, Alessio Cerci és Sebastian Giovinco kivételével senki nem érte el még 10. fellépését a címeres mezben.

Conte emellett a kispadról is szép számmal szemezgethet majd, ha rutintalan srácokat akar bedobni a (nem is olyan mély) vízbe: Rugani, Acerbi, Rossettini, Bertolacci, Gabbiadini és Okaka is ezt a tábort erősítik.

A várható kezdők:

Olaszország (4-4-2): Perin – De Silvestri, Bonucci, Moretti, Antonelli – Cerci, Parolo, Sturaro, Bonaventura – Giovinco, Destro.

Albánia (4-5-1): Berisha – Hysaj, Cana, Mavraj, Agolli – Lila, Abrashi, Kukeli, Memushaj, Leniani – Cikalleshi.

forrás: azzurri.co.hu