Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Mint mindig, most is győzni akarunk

Rudi Garcia a mai sajtótájékoztatón kijelentette, a Roma nem döntetlenre fog játszani a CSZKA ellen.

 
Amennyiben a Roma holnap nyerne a CSZKA vendégeként és a City kikapna a Münchentől, úgy az olasz csapat továbbjutna a BL legjobb 16 csapata közé. Egy esetleges döntetlennel a Roma a saját kezébe venné a sorsát, miután az oroszokat hazai pályán 5:1-re legyőzték, viszont Garcia kijelentette, a Roma ahogy mindig, most is győzni akar.

"Attól még, hogy az első meccsen 5:1-re nyertünk, nincs bennünk nagyképűség, nem így jöttünk ide. És habár a döntetlen is jó lenne nekünk, ez nem jelenti azt, hogy arra is fogunk játszani. Mint mindig, most is győzni akarunk."- kezdte a moszkvai sajtótájékoztatót Garcia.

"Ha azt nézzük, hogy mit értünk el Manchesterben, Nápolyban és Münchenben, akkor kijelenthetjük, hogy többet is el lehetett volna, de ha az összképet vizsgáljuk, akkor elmondhatjuk, hogy jól szereplünk a bajnokságban és a BL-ben is továbbjutást érő helyen vagyunk. Ha nem is csináltunk mindent tökéletesen, de ahhoz elég jól, hogy versenyben legyünk mindenhol."

"A sorsoláskor senki nem gondolta, hogy négy meccs után még lesz esélyünk a továbbjutásra. Ez pedig azt jelenti, hogy megtettük, amit kellett és ezt kell folytatnunk, elsőként holnap. Tudjuk, hogy a sorsunk a saját kezünkben van, köszönhetően az első meccs eredményének. Viszont nem akarunk mások segítségére támaszkodni, nyerni akarunk, bár tudjuk, hogy ez nem lesz könnyű."


forrás: asroma.hu