Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Szerződéshosszabbítás Marchisiónak

A napokban napvilágot látott hírek szerint a Juventus kész szerződéshosszabbítást javasolni Claudio Marchisiónak annak érdekében, hogy ezzel is elijessze az érdeklődő angol együtteseket, név szerint a Manchester United és az Arsenal csapatát.


A huszonnyolcéves középpályás aktuális kontraktusa 2016-ig érvényes, azonban a pletykák szerint az olasz rekordbajnok szerződéshosszabbítással kívánja biztosítani, hogy a középpályás karrierje végéig Torinóban marad, így válaszolva az utóbbi napok angol érdeklődéseire.

A Tuttosport arról számolt be, hogy az Öreg Hölgy a Il Principinónak évi 3,5 millió eurós szerződést ajánl, amely 2019-ig kötné a klubhoz a futballistát, ezzel megközelítőleg fél millió euróval nőne a játékos bérezése aktuális szerződéséhez képest.

A torinói napilap szerint mindez válasz a Manchester United és főképp az Arsenal lépéseire, miután a londoni ágyúsok egy harmadik félen keresztül rendkívül határozott megkeresést továbbítottak a játékos felé, amelyben egy potenciális Premier League-be való átigazolás lehetőségéről érdeklődtek.

A napilap cikkében arról tudósít, hogy a torinói klubnak nincs szándékában elengedni játékosát, az olasz válogatott pedig előreláthatólag nem fog akadályokat gördíteni a szerződéshosszabbítás útjába, hiszen Claudio Marchisio a klub akadémiáján nevelkedett, és innen jutott el odáig, hogy a csapattal a Bajnokok Ligájában szerepel.

forrás: juventuz.blog.hu