Recent comments

Friss Hírek

SERGINHO: A Derby fénye már megkopott, de…

Az AC Milan egykori kiválósága, Serginho szerint a milánói rangadó, azaz a Derby della Madonnina már elvesztette korábbi varázsát, de még mindig fontos meccsnek számít, és természetesen korábbi klubjának fog szurkolni.


“Az olasz futball nem jó időszakot él át, és azt kell mondanom, hogy ezt még inkább így érzem a két milánói klubbal kapcsolatban,” – nyilatkozta Serginho még kedden a Calciomercato.it-nek. 

“Ez a Derby már kevesebb figyelmet kap, mint a korábbi években, mivel az a két csapat, amely korábban nyerni tudott Olaszországban és Európában is, most nincs ott a Bajnokok Ligájában, és a Scudettóra sincs esélye. Tisztán látszik, hogy ez a rangadó veszített a vonzerejéből, de a szezon alakulásának szempontjából továbbra is fontos mérkőzés maradt. Milan szurkolóként remélem, hogy a piros-feketék nyerni tudnak, és hiszem, hogy Inzaghi csapat most többet fog mutatni.”

“A csapat Pippo mellett áll, és sikerült neki rövid idő alatt visszahozni a játékosok hitét saját magukban és képességeikben, valamint céltudatosságot adott azoknak a játékosoknak, akik egy kicsit elvesztették a játék örömét. Pippo imádja ezt a sportot. Emlékszem, amikor csapattársak voltunk az újságokból nyomon követte a többi csapatot érintő híreket, változásokat, de nem csak az élvonalbeli alakulatokat, hanem az alsóbb osztályban szereplőket is. Az idő majd lehetőséget adni neki a tapasztalatszerzésre, mint edző, de nincs kétségem afelől, hogy meg fogja állni a helyét az új posztján is.”

forrás: acmilan.hu