Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Zapata visszasírja Allegrit

A Gazzetta dello Sportnak adott interjújában a Milan védője, Cristian Zapata beszélt a Massimiliano Allegrivel való kapcsolatáról. 


Az olasz edzőt lassan egy éve küldték el a Milantól, de a kolumbiai még mindig szomorúan gondol erre. 

Azért is alakult ki Allegrivel egyfajta szorosabb kapcsolata, mert amikor a Milanhoz került, akkor sok segített neki. Leginkább abban, hogy illeszkedjen be egy olyan nagy csapatba, mint a Milan. Zapata szerint Allegri fantasztikus edző, aki megérdemelné, hogy továbbra is a rivális Juventus helyett a Milant irányítsa. 

Az Allegri utáni korszakról azt mondta – főleg a saját teljesítménye kapcsán -, hogy nem igazán alakulnak jól a dolgok. Allegri alatt sok játéklehetőséget kapott, így a saját teljesítményének legjavát tudta adni. 

Most azonban más a helyzet. Pippo Inzaghi alatt érezhetően kevés lehetőséget kap a tehetséges kolumbiai védő. Az interjúban el is mondta, hogy a legnagyobb baja Inzaghi rotációs politikájával van. Az, hogy hol játszik, hol nem, az nem csak neki, de a csapattársak teljesítményének se tesz jót. Ráadásul szeretne továbbra is szerepelni hazája válogatottjában, amihez jó teljesítmény kellene, mert csak a neve miatt nem fog bekerülni. 

Ez a helyzet pedig eléggé frusztrálja.

forrás: azzurri.co.hu