Recent comments

Friss Hírek

MÉNEZ: Nem akarok csalódást okozni

Jeremy Ménez, a Milan francia játékosa elmondta, remek a kapcsolata Filippo Inzaghival és nem szeretne csalódást okozni neki.


A 27 esztendős szélső a nyáron ingyen érkezett a Milanhoz a francia Paris Saint-Germaintól és nagyszerűen teljesített az első két fordulóban, hisz 3 gólt és 2 gólpasszt szerzett. 

Ezt követően több mérkőzésen keresztül nem tudta bevenni az ellenfél kapuját, de az előző fordulóban a Sampdoria elleni találkozón jól teljesített és a csapat mindkét góljának részese volt, előbb kiosztott egy gólpasszt majd büntetőből betalált. 

“Mindig tanulnunk kell a hibáinkból. Inzaghi? Jó a kapcsolatom vele. Ő akarta, hogy a Milanhoz szerződjek. Bízik bennem és nem akarok neki csalódást okozni. Szeretek középen játszani, mert ez az a poszt, ahol a leghatékonyabb vagyok. Ennek ellenére ott fogok játszani, ahol az edző akarja. A francia válogatott? A Milanba igazolásomnak egyik oka az volt, hogy újra a francia válogatottba szerepelhessek. Tudom, hogy a szövetségi kapitány figyelemmel követi a teljesítményemet, ezért bizonyítanom kell neki” – mondta Ménez.

Eközben tegnap reggel megszületett Jeremy Ménez második gyermeke, aki a Menzo nevet kapta. Gratulálunk!

forrás: acmilan.hu