Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Az Udinese érkezik a San Siróba

A Milan vasárnap délután 15:00-kor a nyolcadik Udinesét fogadja a San Siróban az olasz labdarúgó bajnokság 13. fordulójában.



A Milan a tabella 7. helyén áll 18 ponttal, a mérleg 4 győzelem, 6 döntetlen, 2 vereség valamint 21 rúgott és 17 kapott gól.

A piros-feketék az előző 5 bajnoki mérkőzésükön nem tudtak nyerni.A négy döntetlenhez (Milan-Inter 1-1, Sampdoria-Milan 2-2, Cagliari-Milan 1-1, Milan-Fiorentina 1-1) egy vereség is társul (Milan-Palermo 0-2).

A csapat legeredményesebb játékosa Keisuke Honda, aki 12 mérkőzésen 6 gólt szerzett. Utána Jeremy Ménez következik 5 góllal. Nigel De Jong, Sulley Muntari és Giacomo Bonaventura 2 gólnál jár.

A lombard klub a bajnokságban 6 mérkőzést játszott hazai pályán, a mérleg 2 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség. Idegenben veretlen a csapat 2 győzelemmel és 4 döntetlennel.

Filippo Inzaghi, a Milan vezetőedzője kijelölte 22 fős keretét. Nem áll Pippo rendelkezésére sérülés miatt Ignazio Abate, Alex, Sulley Muntari és Nigel De Jong. Hachim Mastour kimaradt, míg Mattia De Sciglio a csapat egyik edzésén sérült meg.

A MILAN KERETE:
 
Kapusok: Christian ABBIATI, Michael AGAZZI, Diego LÓPEZ;

Védők: Michelangelo ALBERTAZZI, Pablo ARMERO, Daniele BONERA, Philippe MEXÉS, Adil RAMI, Cristian ZACCARDO, Cristian ZAPATA;

Középpályások: Giacomo BONAVENTURA, Michael ESSIEN, Riccardo MONTOLIVO, Andrea POLI, Riccardo SAPONARA, Marco VAN GINKEL;

Támadók: Stephan EL SHAARAWY, Keisuke HONDA, Jeremy MÉNEZ, M’Baye NIANG, Giampaolo PAZZINI, Fernando TORRES.

Az Udinese a bajnokságban a 8. helyen tanyázik és 18 pontot szereztek 12 mérkőzés alatt. 

A mérleg 5 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség. A gólarány 15-15. Az Udinese az előző 5 bajnokijából kettőt elveszített (Udinese-Genoa 2-4, Fiorentina-Udinese 3-0), kétszer döntetlent játszott (Udinese-Chievo 1-1, Palermo-Udinese 1-1) és mindössze 1 alkalommal tudott nyerni (Udinese-Atalanta 2-0).

A “Zebrák” házi góllövőlistáját Antonio Di Natale vezeti 7 góllal, majd Cyril Thereau következik 4 góllal. Az egy gólos játékosok: Danilo, Thomas Heurtaux, Silvan Widmer és Bruno Fernandes.

Az Udinese ebben a szezonban 7 bajnoki meccset játszott hazai pályán, a mérleg 4 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség. Idegenben gyengébb a mutató, hiszen 5 meccsen az 1 győzelem és 1 döntetlen mellett 3 vereséget gyűjtöttek be.

Andrea Stramaccioni, az Udinese vezetőedzője kijelölte utazó keretét a találkozóra.

AZ UDINESE KERETE:

Kapusok: Zeljko BRKIC, Orestis KARNEZIS, Simone SCUFFET;

Védők: Nicola BELMONTE, Igor BUBNJIC, DANILO, Maurizio DOMIZZI, Thomas HEURTAUX, Giovanni PASQUALE, Ivan PIRIS, Molla WAGUE, Silvan WIDMER;

Középpályások: ALLAN, Emmanuel BADU, Bruno FERNANDES, GUILHERME, Melker HALLBERG, Panagiotis KONE, Giampiero PINZI;

Támadók: Antonio DI NATELE, Lucas EVANGELISTA, Alex GEIJO, Cyril THEREAU, Alexis ZAPATA.

A két csapat története során összesen 86 alkalommal találkozott egymással, a mérleg 37 Milan és 18 Udinese siker, míg 31 alkalommal döntetlen született. Ezeken a mérkőzéseken a Milan 149 gólt szerzett és 88 gólt kapott.

A találkozót Paolo Valeri vezeti. 


A 30 esztendős játékvezető 2007 decemberében debütált az olasz élvonalban és azóta 99 mérkőzést vezetett. A Milan mutatója Valeri tevékenykedése alatt 9 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség.

forrás: acmilan.hu