Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: Nem hagyhatunk ki ennyi helyzetet

Massimiliano Allegri a Juventustól azt várja, hogy mindent beleadjon az Atlético Madrid elleni meccsen, illetve ingerültségét fejezte ki, amiért a játékosok nem használták ki az adódó gólszerzési lehetőségeket.


Az Öreg Hölgy az utóbbi hat idegenbeli BL-meccséből ötöt elvesztett, azonban tegnap este sikerült győzedelmeskedni Svédországban a Malmö ellen a 2-0 végeredménnyel zárult mérkőzésen.

„Továbbra is harcolhatunk a továbbjutásért és a csoportelsőségért. Nem lesz egyszerű mérkőzés, azonban megnyerhetjük a csoportot, egyszerűen csak mindent bele kell adnunk. - nyilatkozta a szakember a Sport Mediaset újságíróinak.

„Véleményem szerint a csapat jól teljesített. Az első félidőben voltak nehézségeink, mivel nyomás alá helyezett minket az ellenfél, és nem igazán sikerült pontosan passzolni ilyen körülmények között. Az volt a fontos, hogy kompakt maradjon a csapat, és néha sajnos lekontráztak minket.

A szünet után jobban játszottunk, és a Malmö szétesett. Annyi volt a feladatunk, hogy eldöntsük a találkozót, és ezt sikerült is megvalósítani.

Massimiliano Allegri a pálya mellett szerda este nagyon indulatos volt, palackokba rúgott, illetve játékosaival üvöltözött.

„Leginkább azért voltam mérges, mert a második félidőben nem lőttünk egy második gólt Fernando Llorente találatát követően, és a mérkőzés nyílt maradt három óriási helyzet után is.

Azt kockáztattuk, hogy gólt kapunk egy lepattanó lövésből vagy a tizenhatosba emelt labdából. Ez már megesett velünk Madridban és Görögországban, így ezt elkerülendő értékesítenünk kell az adódó lehetőségeket.

Az Atlético Madrid ellen Torinóban elég lenne egyetlen pont is a továbbjutáshoz, azonban egy kétgólos győzelem révén a Juventus akár csoportelső is lehet.

„A célunk az, hogy legalább kétgólos különbséggel nyerjünk a mérkőzésen, mivel a csoportelsőség révén jobb helyzetbe kerülünk a sorsolásnál. Amennyiben valamely csoport győztesével találkozunk, az megnehezíti a feladatunkat.

forrás: juventuz.blog.hu