Recent comments

Friss Hírek

ROMA: A MU megegyezett Strootmannal, nyáron csatlakozik a Vörös ördögökhöz

A holland újságíró, Hugo Brost szerint az AS Roma középpályása, Kevin Strootman "már kezet is fogott" Louis van Gaallal, és a nyáron Manchesterbe költözik. 



A kiváló játékosért már korábban bejelentkezett a Manchester United, ám Strootman a világbajnokság előtt nem sokkal súlyos sérülést szenvedett, így a manchesteri szerződése is kútba esett. 

Ennek ellenére Borst most arról ír, hogy a focista már korábban kezet rázott Louis van Gaallal, így csak idő kérdése, mikor lesz a MU játékosa.

"2014 tavaszán, egy PSV-Feyenoord meccsen együtt állt a lelátón Robin van Persie és Louis van Gaal, mellettük pedig Kevin Strootman. A csatár és az edző komoly megbeszélést folytattak, ekkor már lehetett sejteni, hogy az akkori szövetségi kapitány lesz a Manchester United menedzsere. Van Gaal ekkor megkérdezte Strootmant, hogy szeretne-e az angolok játékosa lenni, ő pedig azt felelte, nagyonis! Ekkor kezet is fogtak egymással, gyakorlatilag meg is állapodtak. Nyáron nyélbe is ütik az üzletet" - mondta az újságíró.

A 24 éves, 25-szörös holland válogatott Strootman 2013-ban szerződött az AS Romához 17 millió euróért, és térdsérüléséig a Farkasok meghatározó játékosa és kulcsembere volt. 


forrás: sport365.hu