Recent comments

Friss Hírek

LJAJICS: Nincs bajom a szurkolókkal

A Roma szerb játékosa elárulta, a Torino ellen szerzett gólját követő ünneplése nem a szurkolóknak, hanem a médiának szólt.

 
Ljajics a Torino ellen a csapat harmadik gólját szerezte, majd mielőtt a csapattársai üdvözölni tudták volna, a játékos különös módját választotta az ünneplésnek, kezét a füle mögé téve úgy tett, mint aki hallgatózna és az ujját a szája elé tette.

"Ez különösebben nem szólt senkinek. Ez egy olyan pillanat volt, amikor azt éreztem, hogy nem értékelnek és emiatt teljesen spontán jött a dolog."- mondta Ljajics a Sky Sport Italia-nak.



"Nagyon sok a pletykafészek és sokszor nem értem, hogy egyáltalán miért beszélnek. Néhányan rajtam és pár csapattársaimon élik ki magukat még akkor is, ha semmi rosszat nem csináltunk, pedig mi a maximumot nyújtjuk ezért a mezért és a csapattársakért. Ez nem a szurkolóknak szólt, hanem akik az újságokba írnak."

"Ami a gólt illeti, számomra minden gól fontos, még a könnyen szerzettek is. Ez viszont egy szép gól volt és remélem tudom majd folytatni a gólgyártást. Szeretnék még további 10 évig a Románál maradni és ez a csapat van olyan erős, hogy bajnok legyen." 


forrás: asroma.hu