Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Januárban csomagolhat a válogatott csatár?

A Juventus saját nevelésű játékosával megrekedtek a tárgyalások – a Napoli, a Fiorentina és a Torino szívesen látná. 


Egyre problémásabb Sebastian Giovinco helyzete. 

Az egykor nagy tehetségnek titulált „Atom Anti” Max Allegrinél sem tudta beverekedni magát a kezdőbe, és csereként is csak elvétve kap lehetőséget.

A Bianconeri ennek ellenére nem szeretné ingyen elengedni a támadót, sőt, hosszabbítanának vele. Azonban a tárgyalások nem haladnak, jó pár klub pedig szívesen foglalkoztatná a talján támadót. A Mercato szakértője, a SKY újságírója Gianluca Di Marzio szerint a Fiorentina élénken érdeklődik felőle, de Giovincónak engednie kell a fizetési igényeiből, ha magára szeretné húzni a viola dresszét.

Bár pár napja Seba ügynöke, Andrea D’Amico a Radio CRC-nek a következőket mondta: „Sebastian a Napoliban? Ez elég furcsa ötletnek hangzik. Ezt csak a sajtó találta ki, amit a szurkolók meglovagoltak.” A Radio Kiss Kissnek tett legutóbbi nyilatkozatában viszont már korrigált: „A Napolit kellene megkérdezni a transzferről…” Így tehát kijelenthető: a kékek újra versenyben vannak érte, főleg azok után, hogy Lorenzo Insigne hosszú időre kiesett sérülés miatt.

A harmadik opció a városi rivális Torino csapata, a Tuttosport információi szerint mentőövet dobnának Sebastiannak, aki hosszú idő után náluk újra folyamatos játéklehetőséget kapna.

Az olasz válogatott támadó sorsa már januárban eldőlhet, a legvalószínűbb opció a dolgok jelenlegi állása szerint, hogy pár millió euró fejében értékesíti őt a Juventus.

forrás: Juventusfc.hu