Recent comments

Friss Hírek

Bocsássanak meg nekünk!

A horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és egyik legjobb játékosa sem érti, mi szükség volt szurkolóik rendbontására az Olaszország elleni milánói Eb-selejtezőjükön (1–1).


Az olasz–horvát mérkőzést a második félidő közepén tíz percre félbeszakította a holland Björn Kuipers játékvezető, miután a vendégszurkolók pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára.

A találkozót végül befejezték, de a horvátok nem tudtak felhőtlenül örülni az 1–1-es döntetlennel megszerzett egy pontnak.

„Elnézést kérek a szurkolóink ma esti viselkedéséért – nyilatkozta a horvát válogatottat irányító Niko Kovac a meccs utáni sajtótájékoztatón. – Ez történt Svájcban is. Már a pályán bocsánatot kértem, most pedig szintén ezt teszem. Bocsássanak meg nekünk! Odamentem a lelátóhoz beszélni a drukkereinkkel, mondtam nekik, hogy cserbenhagytak minket. Fel kell tennünk a kérdést: erről szól a futball? Nem, nem erről. Ez nem Horvátország, a mi népünk barátságos emberekből áll. Remélem, hogy ez soha többé nem fordul elő.”


A sérülés miatt a 28. percben lecserélt Luka Modric is értetlenül állt a történtek előtt.

„Mindig ugyanaz a történet... – szégyenkezett a Real Madrid középpályása. – Nem értem, semmi okuk nem volt rá, hogy így viselkedjenek. Őrület volt. Nem foghatom fel, miért csinálják ezt a horvát szurkolók.”


forrás: NSO