Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Jó csapat az Inter

Miközben a Roma már az Inter elleni bajnokira készül, a hírek továbbra is arról szólnak, hogy a moszkvai meccs után néhány játékos meglátogatott egy sztriptízbárt.

 
"Elég már a sok hülye pletykából. Azért vagyok itt, hogy a futballról és fontos dolgokról beszéljek. Amikor egy csapat a saját egyenruhájában megy kimenőre, akkor nincs mit titkolni."- jegyezte meg Garcia.

"Mindannyian mérgesek voltunk az eredmény miatt, aztán Morgan De Sanctis és még páran ennek hangot is adtak a médiában. Morgan elfelejtette megemlíteni, hogy ő is hibás volt a gólnál, de aztán nagyon szépen elismerte, én pedig edzőként nem tehetek mást, mint erre a fantasztikus csapategységre támaszkodom."

Az Internél közben edzőváltás történt és Mancinivel még nem kapott ki a milánói csapat.

"Mancini nagyon sok serleget nyert és nem csak az Interrel, de persze sosem látom szívesen azt, ahogy elküldték Mazzarit. Amikor egy klub meghoz egy döntést, akkor az úgy tűnik, hogy a lehető legjobb, de aztán van olyan, hogy a dolgok nem fordulnak jobbra."

"Az Interrel szemben csak a két legutóbbi meccsel kapcsolatban mondhatunk ítéletet. Tudjuk, hogy erős a csapatuk, de számunkra az a legfontosabb, hogy úgy játsszunk, mint ahogy a Roma szokott, azaz ne hagyjuk, hogy az ellenfél, jelen esetben az Inter kiaknázhassa az erősségeit."

"Az teljesen természetes, hogy egy új edző érkezésekor a csapat változtat a hozzáállásán és sokkal koncentráltabb lesz. Az Inter még mindig ugyanaz a csapat, csak most már sokkal nagyobb a harci szellem a csapaton belül. Én azt láttam eddig, hogy jó csapat az Inter, de van néhány gyenge pontjuk."

A Roma igen erős hazai pályán, mert eddig minden meccsüket megnyerték és még gólt sem kaptak.

"Ez azt jelenti, hogy hazai pályán játszunk és a közönségünk nagyon fontos a csapat számára. Kulcsfontosságú a támogatásuk annak ellenére, hogy messze vannak a játéktértől az atlétikai pálya miatt. Sokat beszélek a szurkolókkal és mióta a Roma edzője lettem csodálatosan viselkednek."

Gervinho az utóbbi időben hullámvölgybe került, amiközben Kevin Strootman egyre több lehetőséget kap.

"Ha az összes meccset figyelembe vesszük, akkor azt mondhatjuk, hogy Gervinho van olyan jó, mint tavaly. Szinte az összes gólban volt valamilyen szerepe, vagy gólpasszt adott, vagy a mozgása kellett hozzá. Moszkvában nem játszott jól és én is többet várok tőle, ahogy a többiektől is. Amikor az ember tudja, hogy mire képes, akkor teljesen normális, hogy többet vár el."

"Strootman szinte már teljesen felépült, de még nem 100%-os az állapota. Játékpercekre van szüksége és hogy szépen lassan kerüljön újra formába. Ő egy nagyon jó játékos, mindenki őt akarja egész Európában, de ő nekünk is létfontosságú és nagyon örülök annak, hogy a mi játékosunk."

Maicon és Yanga-Mbiwa újra a keretben vannak, azonban Castanra és Toroszidiszre továbbra sem számíthat Garcia.

"Nem Maicon az egyetlen jobbszélső védőnk, de amikor játszik, a fizikai erejét teljesen kiteszi a pályára és nagyon sokat fut föl a támadásokkal is. Játszani fog, csak azt nem tudom még, hogy csereként, vagy kezdőként."

Az Inter elleni keret: Astori, Borriello, Holebas, Cole, De Rossi, De Sanctis, Destro, Emanuelson, Florenzi, Gervinho, Iturbe, Keita, Ljajic, Lobont, Maicon, Manolas, Yanga-Mbiwa, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Skorupski, Somma, Strootman, Totti 


forrás: asroma.hu