Recent comments

Friss Hírek

KAKÁ: Siker a vasárnapi derbin, jövőre BL

Az AC Milan korábbi brazil játékosa, az aranylabdás Kaká továbbra is a piros-feketéknek szurkol, és reményei szerint az együttes a következő szezonban ismét bejut a Bajnokok Ligájába.


Az Orlando Citytől a Sao Paulóhoz kölcsönadott brazil irányító visszatért Milánóba, hogy átadja Aranylabdáját, amelyet innentől kezdve a Casa Milan múzeumban lehet megtekinteni.

„Nehéz távol lenni, de biztos vagyok benne, hogy Inzaghi jól fog teljesíteni. Remélhetőleg a következő szezonban a Milan ismét a Bajnokok Ligájában játszhat” – mondta Kaká a Milan Channelnek.

A piros-feketék vasárnap a Derby della Madonninán a városi rivális Intert „fogadják”. A fekete-kékek kispadjára pedig visszatért a klub korábbi edzője, a Walter Mazzarrit váltó Roberto Mancini.

„Az edzőváltás újabb motivációt hozhat, de úgy gondolom, hogy a Milan nyeri meg a derbit, és Mancini új érája csak ezt követően indulhat be – vélekedett a milánói derbiről a brazil irányító. – Berlusconi elnök úr nagyon fontos szerepet tölt be, mindig feltüzeli a csapatot. Szerintem a Milan szeretne neki alkalmat adni az ünneplésre, megérdemelné.”


forrás: NSO