Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: Kötelező a győzelem

Massimiliano Allegri magabiztosan nyilatkozott a szerdai idegenbeli BL-meccs előtt, amelyen véleménye szerint a Juventus minden bizonnyal javítani fog nem túl biztató idegenbeli mérlegén.


A svédországi mérkőzés 20.45 perckor kezdődik, és a torinóiak harmadik idegenbeli BL-meccse lesz a szezonban, miután az Öreg Hölgy látogatóként mindkét előző mérkőzésén 1-0 arányú vereséget szenvedett az Atlético Madrid és az Olimpiakosz vendégeként.


„Nem jelent számunkra valós problémát ez a mérleg, mivel mindkét elvesztett idegenbeli mérkőzésen jól játszottunk. - mondta Massimiliano Allegri a Juventus számára sorsdöntő találkozó előtti sajtótájékoztatón.

„Madridban nagyszerű jellemet mutatott a csapat, míg Görögországban számos gólszerzési lehetőségünk adódott annak ellenére, hogy az első félidő nem sikerült jól.

Mivel az eredmény számít, gyorsan ki kell ismernünk, hogyan kell játszani ezen a pályán, és folyamatosan figyelnünk kell majd.


A Swedbank Stadion gyepe aggasztó állapotban van a rendkívül fontos mérkőzés előtt, az újságírók így azt kérdezték a trénertől, hogy ez az állapot vajon a technikásabb csapat számára jelent nagyobb gondot.

„Nincs értelme jelenleg a pálya minőségéről beszélni. Egyszerűen gyorsan alkalmazkodnunk kell, mivel a győzelem kötelező. Ennek az elérésére kilencvenöt perc áll rendelkezésünkre. Jó formában vagyunk, és minden adott a három pont begyűjtéséhez.


A Malmö nagyon másfajta futballt játszik otthon, mint idegenben, mivel nagyon agresszívek, és nagyon jó mérkőzések vannak mögöttük. Nem érdemelték meg a vereséget az Atlético ellen, számunkra pedig komoly megmérettetés lesz, mivel jelenleg mindenki a továbbjutásért küzd.


Carlos Tévez végre véget vetett európai góltalansági sorozatának, azonban idegenben még várat magára a találat.


„Remélem, hogy sikerül gólt szereznie. Végül is több éve nem volt eredményes ebben a versenysorozatban, azonban ezt az átkot pontosan a Malmö ellen törte meg Torinóban.

forrás: juventuz.blog.hu