Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Asamoah hosszabb távra kieshet

Olaszországi források arról számoltak be, hogy a Juventus csapata hosszabb ideig nélkülözni lehet kénytelen Kwadwo Asamoah játékát, mivel nem zárható ki, hogy a ghánai játékos térdét műteni kell.

 
A rengeteg mezőnymunkát végző és gyors középpályás legutóbb a Juventus november negyedikei mérkőzésén lépett pályára az Olimpiakosz elleni 3-2-es győzelem során, azonban azóta folyamatosan térdét fájlalja.

A Tuttosport értesülései szerint a huszonötéves futballista gyulladás miatt érez fájdalmat térdében, és előfordulhat, hogy el se utazik Malmöbe a csapat következő Bajnokok Ligája meccsére.

A hírek szerint a helyét a keretben Patrice Evra vagy Simone Padoin veheti át ezen a kulcsfontosságú találkozón, amelyen a Juventusnak a csoportból való továbbjutáshoz kötelező a győzelem.

Az Öreg Hölgy mindent megtesz, hogy elkerülje a műtétet, ám nem zárható ki, hogy ez az egyetlen módja a helyzet megoldásának, azonban térdműtét esetén Kwadwo Asamoah megközelítőleg két hónapig nem fog az edző szolgálatára állni, és nem zárható ki, hogy ezt követően is nehézségei lesznek a kimaradt edzés- és játékidő miatt.

Kwadwo Asamoah 2012-ben csatlakozott a Juventushoz az Udinese csapatától, idén pedig eddig kilenc tétmérkőzésen lépett pályára az Öreg Hölgy mezében.

forrás: juventuz.blog.hu