Recent comments

Friss Hírek

AZZURRI: Régi-új és új arcok is az Albánia elleni keretben

Antonio Conte kihirdette az Olasz válogatott Albánia ellen készülhető, a genovai károsultak megsegítésére rendezett – a bevétel őket illeti majd – barátságos meccs keretét. 

A Horvátországgal farkasszemet nézőkhöz további 14 játékos társul.

A Sampdoria csatára, Stefano Okaka, a Cagliari védője, Luca Rossettini, illetve a Genoa középpályása Stefano Sturaro mind debütálhatnak az Azzurriban.

A visszatérők nem másak, mint az ex-Milan játékos, jelenleg a Genoát erősítő Luca Antonelli, a Juventust is megjárt Domenico Criscito (Zenit Szentpétervár), illetve Alessandro Matri (Genoa).

A Sampdoria egyik gólfelelőse, Manolo Gabbiadini előtt is megadatik a lehetőség a bizonyításra, míg egy igen érzelemdús behívásnak is szemtanúi lehetünk, a Sassuolo védője, Acerbi révén –  kétszer diagnosztizáltak nála hererákot, majd egy év kihagyást követően folyamatos játék mellett hívhatta fel magára Conte figyelmét.

Ezen játékosok vasárnap éjjel csatlakozhatnak Milánóban a kerethez, mielőtt együtt Genovába utaznának.

Olaszország a horvát nemzeti együttest fogadja vasárnap este az EURO 2016 selejtező keretein belül a San Siro gyepén, amely meccset Leonardo Bonucci eltiltása miatt lesz kénytelen kihagyni – Genovába ő is utazik már.

A keretbővítés által bekerült nevek:
Acerbi (Sassuolo), Bonucci (Juventus), Rossettini (Cagliari), Antonelli (Genoa),Aquilani (Fiorentina), Criscito (Zenit), De Silvestri (Sampdoria), Maggio (Napoli),Poli (Milan), Sturaro (Genoa), Destro (Roma), Gabbiadini (Sampdoria), Matri (Genoa), Okaka (Sampdoria).

forrás: azzurri.co.hu