Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Számos védő célkeresztben

A legfrissebb hírek szerint a Juventus elsődleges célpontja a védősor megerősítésére Matija Nastasic, akit januárban szeretne megszerezni a vezetőség. 

 
Ezeknek az átigazolási pletykáknak tökéletes táptalajként szolgál a tény, hogy továbbra se lehet tudni, mikor térhet vissza a pályára az utóbbi három évben kiemelkedően teljesítő Andrea Barzagli.

Az Öreg Hölgy igazgatója, Giuseppe Marotta tegnap még optimistán nyilatkozott a tapasztalt védőjátékos visszatérésével kapcsolatban. 

Mindazonáltal a klubvezető beismerte, hogy a torinói rekordbajnok számos opciót figyelembe vesz a januári átigazolási időszak közeledtével, így feltehetően a prioritások egyik egy védő beszerzése is.

Kedd reggel a torinói napilap, a La Stampa, amely Olaszország legeredményesebb klubcsapatához hasonlóan az Agnelli családhoz köthető, számos potenciális célpontot azonosított, akiknek a helyzetét nyomon követi az Öreg Hölgy.

Így a Juventus első számú célpontja a Manchester City fiatal védője, Matija Nastasic. A mindössze huszonegyéves játékos a Fiorentina csapatát erősítette, mielőtt az angol klubhoz csatlakozott volna, azonban ebben a szezonban még nem lépett pályára a manchesteri kékek mezében. A hírlap úgy értesült, hogy a szerb játékos körülbelül ötmillió euróért már mozdítható lenne.

További opciók a védősor megerősítésére a Galatasaraynál elégedetlen huszonhároméves Semih Kaya, a Fiorentina fiatal montenegrói védője, Stefan Savic, valamint a Tottenham csapata által nyáron közel tízmillió euróért megvásárolt, ám azóta számos hibája következtében peremre szorult fiatal román védő, Vlad Chiricheș.

Az utolsó opciót Daniele Rugani visszahívása jelentené, azonban a jelenleg az Empoli csapatát erősítő védő kölcsönszerződése júniusig érvényes, így a La Stampa nem tartja valószínűnek, hogy a klubok meg tudnának egyezni ebben az ügyben a januári átigazolási időszak alatt.

forrás: juventuz.blog.hu