Recent comments

Friss Hírek

Nem számolgatunk, új mérkőzés kezdődik!

Az Olasz Kupa első elődöntőjének firenzei visszavágóján a lilák 2-1 -es előnnyel várhatják a sikerre éhes Juventus együttesét. 


Vincenzo Montella, a Fior mestere elmondta, hogy óva int mindenkit attól, hogy lefutottnak véljék a párharcot. 

Elmondta, hogy a régóta sérült Pizarro bár felépült sérüléséből, ma nem valószínű, hogy lehetőséget kap. A támadó egyenlőre keveset edzett a társakkal, ezért helyette Savic játszhat a zebrák ellen. Az első mérkőzést az egyiptomi Salah két góljával nyerte meg csapata, de az edző szerint ma teljesen új találkozó kezdődik.

“  -A Juve nagyon erős, tele győztes mentalitású klasszis játékosokkal. Előny velük szemben, hogy nekik lesz sietős a mérkőzésen, nyílt támadó játékot várok tőlük. A továbbjutás kérdése az előny ellenére még nyitott, nem dőlt el.”

” -Nagyon fontos, hogy jól védekezzünk. Távol kell tartanunk a kapunktól a Bianconeri gyors támadóit. Az előnyünket meg akarjuk tartani, ami csak hibátlan védekezéssel lehetséges. Hogy négy védővel állunk-e fel? Nem tudom, majd kiderül a kezdő sípszó pillanatában.

Elmondta, hogy Allegrit jó edzőnek tartja, és kölcsönösen tisztelik egymást. “-Azt gondolom, hogy az nagy előny, hogy a közönség egy emberként fog állni mögöttük, és ezt megkettőzi játékosaim erejét!”
Salah-ról elmondta, hogy nehéz feladattal nézett szembe, de eddig tökéletesen pótolta a Chelsea-ba távozott Cuadradót. Az együttesének eddig legfontosabb húzóembere az egyiptomi.

Mivel Pizarro eddig keveset edzett együtt a többiekkel, ezért helyette Savic fog kezdeni, aki képes megoldani a feladatot. Mario Gomezről elmondta, hogy a center olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint kevesen a csapatban. képes bármilyen helyzetből gólt lőni, nagyon bízik a német válogatott támadóban Montella. Ebben az esetben Babacar és Gilardino a padon fogja majd kezdeni a találkozót.

A Kínából visszatérő Diamanti egyre jobb formába lendült  a bajnokságban, ezt bizonyítja, hogy a hétvégi Sampdoria elleni 2-0 arányú győzelem alkalmával szép gólt lőtt a genovai csapat hálójába, ez mellett pedig kiválóan mozgatta a társakat a mezőnyben. És a társak is jól alkalmazkodtak hozzá, ezzel pedig a Fiorentina fontos felsőházi rangadón verte a Sampdoriát, és feljebb lépett a táblázaton.

A Juvéból kiemelte a visszatérő Marchisiót, mint az ellenfél egyik leghasznosabb játékosát, aki minden fekete-fehér akcióban részt vesz a mérkőzéseken. Tévez-ről elmondta, hogy rendkívüli játékos, és nem lepte meg, hogy ilyen jól szerepel mostanában. “-Remélem ellenünk szenvedni fog!”

Az Olasz kupáról, mint sorozatról elmondta, hogy az utóbbi években egyre versenyképesebb lett, sokkal izgalmasabbak a találkozók. nagyon szeretné megnyerni a sorozatot csapatával, és meg is nőtt az esélyük erre.

A pletykák ellenére Montella valószínűleg a 3-4-3-as felállást részesítheti majd előnyben.

A Sampdoria elleni győztes csapat a következőképpen állt fel: Neto-Richards, Rodríguez, Basanta, Alonso-Badelj, Borja Valero, Aquilani-Salah, Diamanti, Gomez. Ez a formáció várhatóan nem sok helyen változik majd, de Savic bekerülhet a kezdőbe. Ebben az esetben azonban a háromvédős felállás négy tagúra változna át, ami egy biztonságibb játék lenne a támadásra ítéltetett zebrák ellen.

A találkozó 20 óra 45 perckor kezdődik az Artemio Franchi stadionban.

forrás: azzurri.co.hu