Recent comments

Friss Hírek

Kapós lett Mihajlovic

Kétségtelen, hogy az idei szezon egyik legstabilabb teljesítményét a Sampdoria nyújtja: Sinisa Mihajlovic vezetésével a genovai együttes az Európa Ligás szereplést érő ötödik helyről várhatja a bajnokság utolsó szakaszát, azonban a szerb edzőért több csapat is verseng.


Felkeltette a neves klubok érdeklődését idei teljesítményével Sinisa Mihajlovic: az idei Sampdoria valóban igen stílusosan futballozik, ami jó ajánlólevélnek tűnik a Milan, a Napoli számára is. Mihajlovic a következő fordulóban éppen a Milan ellen meccsel majd a San Siróban, így testközelből láthatják majd a rossonerinél, hogy mire képes a szerb tréner.

Természetesen a Samp sem tétlenkedik, mert állítólag Mihajlovic hamarosan bejelentheti, hogy hol folytatja majd a szezon vége után, és mivel a szezon végééig van érvényes szerződése a Samppal, a következő klubjának nem kellene a megszerzéséért külön fizetnie. 

A Sampnál leginkább Eusebio di Francesco valamint Giampiero Ventura neve merült fel, de Colantuono, Iachnini és Mandorlini is az esélyesek közé tartozik a Sky újságírója, Gianluca di Marzio értesülései szerint.

forrás: azzurri.co.hu