Recent comments

Friss Hírek

Megnyugtató döntetlen

Rudi Garcia szerint a csapat jó teljesítményt nyújtott a Torino ellen, csak a pozitív eredmény hiányzott.

 
"Jó teljesítmény volt, csak sajnos az eredmény hiányzott. Jól játszottunk és ha így folytatjuk a következő 8 meccsen, akkor a legtöbbet meg fogjuk nyerni. Tudjuk, hogy nem lesz olyan csapat, amelyik meg tudja nyerni a hátralevő összes meccsét."- kezdte a meccs után Garcia.

"Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, hiszen csak mi játszottunk ma és volt 24 kapura tartó lövésünk, pedig mi játszottunk idegenben. A befejezésben tudunk javulni és sajnos nem volt szerencsénk a kapufánál sem. Amíg ilyen sok lehetőséget alakítunk ki, addig nincs miért aggódni, ez a legfontosabb. A csatárok végül úgy is be fognak találni."

"A csapat minden része tud ennél jobban is játszani. Sajnálatos, hogy a vezetésünk után a Torino szinte azonnal válaszolt a második lehetőségükből."

"Volt időnk megnyerni a meccsünk és megpróbáltuk a legjobbat nyújtani, de a Torino kapusa nagyon jól védett. Vannak zavaró győzelmek és megnyugtató döntetlenek, a mostani ez utóbbi volt."

A Lazio beérte és meg is előzte a Romát azzal, hogy sorozatban nyolcadik alkalommal nyert.

"A verseny folytatódik, nem az a fontos, hogy most ki a második, hanem hogy majd a szezon végén ki lesz az. Legközelebb otthon játszunk, nyernünk kell és majd megvárni, hogy mi lesz a többi eredmény." 


forrás: asroma.hu