Recent comments

Friss Hírek

Az MU Van Persie-t, a City Dzekót is adná Pogbáért

A nyári átigazolási piac slágertémája lesz a már most is bőven napirenden lévő Paul Pogba. 


A Juventus francia labdarúgóját az angol sajtóban ezúttal a két manchesteri alakulattal boronálták össze. A United a topszintes zenitjén talán már túllévő Robin van Persie-t is odaadná érte, míg a City a vérfrissítés jegyében Edin Dzekót és Samir Nasrit is bevonná az üzletbe.

A 22 éves középpályás szerződése 2019-ig él a Juventusnál, de arra az érintett fiatal játékos is tett már célzást, hogy szívesen kipróbálná magát az olasznál erősebb bajnokságban. Olyan klubnál, amely az európai porondon szakmailag és gazdaságilag meghatározóbb szerepet tölt be a torinói alakulatnál.

Ennek szellemében az elmúlt hetekben-hónapokban Pogbát már hírbe hozták a Bayern Münchennel, a PSG-vel, a Barcelonával és a Real Madriddal. Ezen túl felvetődött, hogy visszatér az MU-hoz – ahol 2009–2012 között epizodista volt, és hiába látták már benne a gyöngyszemet, nem tudták megtartani –, amely most angol hírek szerint 70 millió eurót, valamint pluszban Robin van Persie-t adná érte.

A városi rivális Citynél is hasonló ajánlatban gondolkodnak: korábban 60 millió euró mellé Sztevan Joveticset tették be a csomagba, de a sikeres szerződéskötés érdekében készek lemondani Edin Dzekóról vagy éppen Samir Nasriról is akár.

A nemcsak szakmailag, hanem gazdaságilag is kifizetődőnek tűnő, Neymar mellett a Cristiano Ronaldo utáni éra potenciális futballbrandjének tartott Pogba értékét a transfermarkt.de 50 millió euróra teszi ugyan, de a valóságban közel a dupláját is kifizethetik érte.

forrás: NSO