Recent comments

Friss Hírek

TOTTI: Bízom benne, hogy a sport tiszta ünnepét láthatjuk majd

Szokatlan időpontban, szombat délután 15:00-s kezdéssel Nápolyban méri össze erejét a Napoli és a Roma a Serie A 10. fordulójának rangadóján. 


Az előre felfokozott hangulatban a vendégek csapatkapitánya, Francesco Totti igyekezett mindenkit nyugalomra inteni. 

Ez lesz a két csapat első összecsapása a májusi Olasz Kupa finálé óta, ahol a két klub szurkolói összecsaptak Rómában, aminek következtében a Napoli szurkolója, Ciro Esposito belehalt lőtt sérülésébe. Az eset utóhangjaként a mai meccsre nem engedik be a Roma szurkolóit, ami persze a Giallorossi szurkolóinak nem tetszik.

A klub legendája, Francesco Totti azonban igyekezett nyugalomra inteni a szurkolókat, ahogy fogalmazott: együttérez  a családdal, az ilyen katasztrófáknak nem szabad többé megtörténniük.

“Mindig elhatároltam magam az erőszak minden formájától, amit most, a mai meccs előtt is megismétlek. Bízom benne, hogy a sport tiszta ünnepét láthatjuk majd. Apaként és férfiként is szeretnék egy meleg ölelést küldeni mindazoknak a családoknak, akik elveszítették valamelyik hozzátartozójukat egy futballal, vagy egyéb sporttal kapcsolatos tragédia miatt. A De Falchi családra gondolok, Ciro Esposito családjára, vagy éppen a Sandri családra, Stefano és Cristian rokonaira… Közel érzem magam mindenkihez, aki ehhez hasonló katasztrófákat élt át.”

“Sok angyal figyel bennünket föntről, akiknek az a kívánsága, hogy ilyen dolgok ne történhessenek meg többé.” – fogalmazott Totti, mi pedig bízunk benne, hogy a kapitány szavait mindenki tiszteletben tartja majd.

forrás: azzurri.co.hu