Recent comments

Friss Hírek

Boldog vagyok a Romában

A 25 éves Szczesny jövője továbbra is ismeretlen, hiszen nem tudni, marad-e a szezon végén vagy visszatér az Ágyúsokhoz. 


Bár maga a játékos sem adott még egyértelmű választ, nyilatkozata némiképp megnyugtató lehet az őt favorizáló Roma-fanoknak. 

“Mindenki tudja, hogy boldog vagyok itt” -kezdte a lengyel kapus a Sky Sport Italia-nak adott interjújában.”

“Szeretnék többet mondani a jövőmről, de nem tudom még, mit tartogat számomra. Elmondtam mindkét klubnak mit szeretnék, most náluk a döntés joga. Nekem azt kell eldöntenem, mi a legjobb a karrierem szempontjából.”

“A Scudettoért folyó harc? Természetesen az október és január közepe között tartó időszak miatt estünk ki a versengésből. Előtte jól játszottunk, Spalletti érkezése óta pedig fantasztikusak vagyunk. Nehéz megmondani, mi történt, de a következő szezonban konzisztensnek kell lennünk – ez lesz a kulcs.”
“Természetesen ki akarjuk harcolni a Bajnokok Ligája-indulást. Folytatni akarjuk ezt a sorozatot, amit az elmúlt 10 meccsen mutattunk.”

“Minél többet játszol együtt valakivel, annál jobban megértitek egymást. A játékosok tudása felől nincs kétség, és ha így folytatjuk, ahogy eddig, jönnek majd az eredmények is.”

A játékos, Arsenalos múltjára (?) való tekintettel kitért a Ranieri-féle Leicester-re is.

“Senki sem tudja megmagyarázni a Leicester-csodát. Még ha az Arsenalnak is szurkolok a Premier League-ben, szeretném látni, hogy Ranieri csapata megnyeri. Példaértékű és nagyon inspiráló, amit ők csinálnak. Nagyon izgalmas őket látni.”-mondta a 25 éves hálóőr.

forrás: azzurri.co.hu