Recent comments

Friss Hírek

Boldogan maradok a Juventusnál

Az FC Barcelona brazil sztárja, Neymar a napokban elárulta, szívesen látná a Juventus középpályását, Paul Pogbát a gránátvörös-kék mezben, azonban a francia játékos udvariasan elutasította a felvetést, mivel kiválóan érzi magát fekete-fehérben is.


"Szép dolog, hogy egy ilyen nagy játékos elismeréssel szól rólam." - nyilatkozta Pogba a La Gazzetta dello Sport munkatársának. 

"Mindenki a bajnokokkal akar játszani, azonban én boldogan maradok a Juventusnál, s a bajnoki címre összpontosítok. Nem csábít az átigazolási piac, a Scudetto az egyetlen dolog a fejemben."

Ugyan Pogba szerezte a győztes találatot, a Milan elleni diadal hőse Gigi Buffon volt, aki szédületes védésekkel őrizte a Juventus hálóját.


"Buffon egy hatalmas kapus. Az egész szezonban segíti a csapatot. A Juventust segítő bírói döntések? És mi a  helyzet az összes győzelemmel, amit eddig arattunk?

A csapat jelenti a különbséget, mert együtt támadunk és együtt védekezünk. Az emberek szeretnek beszélni. Nekünk egyszerűen csak ugyanígy kell folytatnunk, s majd meglátjuk a végén."

forrás: juventuz.blog.hu