Recent comments

Friss Hírek

MONTELLA: Masszív görög csapatra számítok

Ma este a Fiorentina az Európa Liga 4. fordulójában hazai pályán fogadja a PAOK csapatát. 


Vincenzo Montella elképzelhető, hogy a kezdőcsapatban számít Mario Gomez játékára. 

A görög bajnokságot vezető PAOK 5 ponttal előzi meg a Bajnokok Ligájában szereplő Olympiakost, vasárnap pedig a Panathinaikost fogadja.
 
,,Nem hinném, hogy a PAOK már a vasárnapi Panathinaikosz elleni mérkőzésre gondolna, így nem számítok könnyű összecsapásra. Nem szeretem ezeket az elméleteket és szerintem 110%-ot kiadni magából az ellenfél. 

Van néhány igazán erős ellenfél az Európa Ligában, nem szabad lebecsülni senkit sem. Masszív görög csapatra számítok, akik oda fogják magukat tenni a pályán.

Görögországban már megmutatták, hogy erős csapatot alkotnak. Tehát most is fel kell vennünk a kesztyűt és végig koncentrálnunk kell, így továbbléphetünk a következő körbe."

A Fiorentina eddig vegyes képet mutat az idei szezonban, ezt Montella is elismeri.

,,Korábban azt mondták, hogy döntő fontosságú lehet ez a hét. Mi már átéltünk hasonló helyzeteket, de mindig túljutottunk a válságon. Tudatában vagyunk a helyzetünknek, de Isten ments, ez lehetne rosszabb is.

De ugyanakkor tisztában vagyunk, hogy mi lehetünk sokkal jobbak is, mert vannak rejtett tartalékaink, amit újra elő kell húznunk. A csapat tagjai is tudják, hogy többre képesek a pályán és ez pozitív hatással lehet ránk."

Federico Bernardeschi sajnálatos súlyos sérülést szenvedett edzés közben, felépülése 5 hónapot vehet igénybe. Giuseppe Rossi játékára még biztosan nem számíthat a vezetőedző, de Mario Gomez már pályára lépett a vasárnapi Sampdoria ellen.

,,Nagy a kísértés, hogy kezdőként számítsak Mario Gomezre, de meg kell vizsgálnunk az erőállapotát, mert 90 percig még biztosan nem bevethető, de tudom, hogy pályára kell lépnie.

Azt gondolom, hogy mentálisan jól van és meg fogja mutatni, hogy ki is ő valójában a jövőbeli találkozókon. Tudom, hogy a legjobbat akarja nyújtani, hogy visszafizesse az árát a klub számára, de eddig nem volt szerencséje.

Muszáj elmondanom, hogy nagyon sajnálom Bernardeschit, de azt is hozzá kell tennem, hogy nyugodtnak kell lennie ebben a helyzetben. Én is átestem ilyen sérülésen hasonló korban és műtétre is szükség volt ugyanabban a kórházban.

Ez egy súlyos sérülés, de lehetnek kedvező hatásai is megfelelő hozzáállás esetén. Néha segít, ha megállsz, akkor is, ha figyelembe vesszük, hogy mielőbb vissza akarsz térni." - nyilatkozta Vincenzo Montella.

forrás: fiorentina1926.gportal.hu