Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Már a télen távozhat a Chelsea kölcsönjátékosa

Lehet, hogy már a téli átigazolási szezonban visszatér a Chelsea-hez a Milannak kölcsönadott holland labdarúgó, legalábbis a 21 éves Marco van Ginkel menedzsere nyilatkozatából ezt lehet kiolvasni.


A nyáron érkező 21 éves középpályás csupán egyetlen mérkőzésen lépett pályára eddig, az Empoli elleni bajnokin 31 perc jutott számára.

„Az elején minden jónak nézett ki, bár Marco a kispadon kezdte a szezont, vélelmezhető volt, hogy amint megszokja a közeget, a klubot és a ligát, több lehetőséghez jut – mondta Karel Jansen menedzser. – Aztán kisebb sérülés hátráltatta, utána már csak a keretbe került be. Ez nem tűnt logikus lépésnek, ami érthetően boldogtalanná tette. Világos, hogy nem azért váltott klubot, hogy a kispadon üljön. Hogy sérülten nem volt elég jó ahhoz, hogy játsszon, az még érthető, na de egészségesen sem?”

Olasz sajtóhírek szerint a Milan sem ragaszkodik a közös jövőképhez, már januárban lemondana az eredetileg nyárig kikölcsönzött holland légiósról annak érdekében, hogy a keretbe mást tudjon szerződtetni.

A szárnyaszegett Milanban – tíz forduló, tizenhat pont, hetedik helyezés – Fernando Torres személyében van még egy kölcsönjátékos a Chelsea-ből, a spanyol állandó játéklehetőséghez jut, viszont adós a jó játékkal és a gólokkal. Nyolc meccs során egy alkalommal volt eredményes, pedig 484 percet töltött a pályán.

forrás: acmilan.hu