Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: A szokásos játékunkat játszottuk

Rudi Garcia szerint a Roma a szokásos játékával győzte le a Torinót és egyben örül annak, hogy visszatért a pályára Kevin Strootman.


"Mindig nyugodt voltam. Tegnap is mondtam, hogy hiszek a játékosaimban és ebben a Romában. Úgy nyertünk most, hogy a szokásos játékunkat játszottuk, lelkesen, sokat mozogva és sokat birtokolva a labdát. Fizikálisan jobb formában vagyunk és remek gólokat szereztünk."- nyilatkozta Garcia a meccs után.

Francesco Totti szemmel láthatóan bosszús volt amiatt, hogy Garcia a második félidőben lecserélte őt.

"Ő a legjobb játékosom és nem akarom, hogy megsérüljön. Az én nézőpontom szerint helyes volt a pihentetése. Amúgy meg az Atalanta ellen el lesz tiltva és az a tény, hogy utána 6 komoly meccsen áll majd a rendelkezésünkre, az jó hír számunkra. Ezt elmondtam neki az öltözőben is és minden rendben volt."

"Van 15 napunk most és remélem, hogy ezalatt felépül pár sérült játékos is. Tudtam, hogy a Bayern ellen változtatnom kell, mert nekik minden meccsen legalább 70%-os a labdabirtoklásuk. Ez a csapat viszont intelligens játékosokból áll, akik képesek alkalmazkodni számos taktikai variációhoz még úgy is, ha nincs sok idejük felkészülni rá. Münchenben kicsit jobban is védekezhettünk volna, de jó tudni, hogy ha szükséges, akkor tudunk változtatni."

"Az első meccsen kockáztattunk és annak meg is fizettük az árát. Mindenesetre szeretném kihangsúlyozni azt, hogy a Roma minden fronton jól áll egyelőre."

A mérkőzés egyik legszebb pillanata az volt, amikor Kevin Strootman 8 hónapos kihagyás után újra tétmérkőzésen lépett pályára.

"Kevin ezen az estén újra játékos lett és ez most nagyon fontos volt. Még nincs 100%-os állapotban, de az a tény, hogy már velünk van, mindenki számára örömteli. Kapott 10 percet, amit kiélvezhetett." 


forrás: asroma.hu