Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Szeretnénk visszaállítani a csapat büszkeségét

A francia tréner tisztában van azzal, hogy kicsi az esélye a jó eredmény elérésére Münchenben, de a cél az, hogy a csapat visszaállítsa büszkeségét.

 
"Kevés az esély arra, hogy jó eredményt érünk el a szerdai meccsen, talán 10-ből egyszer sikerülne, de azért van rá esély."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

"Engem sokkal jobban érdekel a teljesítményünk, mint az eredmény. Ami az első meccsen történt, az egyszeri dolog volt, utána a Samp ellen döntetlent játszottunk, de a Napoli elleni vereségben nincs semmi szégyellni való."

"Én azt nézem, hogy mit értünk el a szezon kezdete óta és a tény az, hogy másodikak vagyunk a bajnokságban és a BL csoportban is, ami nem olyan rossz."

"Ami a sérülteket illeti, nem az a fő probléma, igaz hiányoznak ők is, de a nagyobb gond az, hogy mindig ugyanazoknak kell játszaniuk és a fáradtság szépen kezdi szedni az áldozatait. Remélem, hogy a nemzetközi meccsek miatti szünetet követően több lehetőségem lesz."

Az első mérkőzést követően Pap Guardiola csodálta a Romát a támadó felfogása miatt, amit az Olimpicóban mutatott.

"Amikor van a csapatnak egyfajta hozzáállása, akkor abban hiszünk és ragaszkodnunk kell hozzá. Nem fogunk változtatni a stílusunkon, a szemléletünkön és az identitásunkon. Ez nem jelenti persze azt, hogy hülyének kell lennünk, amikor egyértelműen erősebb csapattal játsszunk."

"Eddig senki nem szerzett pontot Münchenben, ezért tudjuk, hogy nagyjából mi lesz a meccs végeredménye. Reménykedünk benne, hogy sikerül változtatnunk a várakozásokon, de a legfontosabb a mutatott játék lesz. Szeretnénk visszaállítani a csapat büszkeségét és bátran játszani."

"A Bayerntől ki lehet kapni, a probléma inkább az, hogy hogyan. Teljesen mást kell mutatnunk magunkból és jobban ki kell hangsúlyoznunk az igazi Romát. A játékosaim profik, tudják, hogy nem vagyunk azonos szinten a Bayernnel, de ez nem jelenti azt, hogy áldozatként lépünk pályára. A maximumot nyújtjuk majd és reméljük, hogy jobb képet tudunk festeni a Romáról."

"Talán sikerül feledtetni az első meccset, de a szerdai találkozó eredménye nem fog változtatni azon a tényen, hogy még mindig van esélyünk továbbjutni a csoportból. Igazából nem a Bayern a fő vetélytársunk, hanem a City és a CSZKA." 


Tv: Digi Sport 2  20.45

forrás: asroma.hu