Recent comments

Friss Hírek

Az Udinese hazai pályán kapott ki a Genoától, A Samp legyőzte a Fiorentinát

Antonio Di Natale megszerezte 199. gólját az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában, ám csapata, az Udinese hazai pályán kikapott a Genoától.



Udinében Antonio Di Natalénak mindössze 22 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy megszerezze a Serie A mostani idényének leggyorsabb gólját, egyben önmaga 199. találatát az olasz élvonalban. Hiába a parádés kezdés, az Udinese nem szerzett pontot. A Genoa még az első félidőben fordított, és bár a hazaiak ekkor még egalizálni tudtak, Alessandro Matri és Juraj Kucka második játékrészben szerzett góljára már nem érkezett válasz a fekete-fehérektől.

Udinese–Genoa 2–4 (Di Natale 1., Widmer 41., ill. Marchese 22., Falque 25., Matri 54., Kucka 87.)



A Sampdoria Angelo Palombo tizenegyesével szerzett vezetést a Fiorentina ellen, és a vendégek szintén büntetőből egyenlíthettek volna, de a két argentin, Sergio Romero és Gonzalo Rodríguez párharcát a kapus nyerte. 

Az első félidő hajrájában a genovai csapat megduplázta előnyét, ám Sztefan Szavics gyorsan szépített. A montenegrói védő harmadszor volt eredményes a Serie A-ban, és mindháromszor a Samp ellen.

A második félidőben nagy mezőnyfölényben játszott a Fiorentina, gólt azonban a hazaiak szereztek: Éder a 78. percben három vendégjátékos gyűrűjéből kirobbanva biztosította be a Sampdoria győzelmét.


Sampdoria–Fiorentina 3–1 (Palombo 27. – 11-esből, Rizzo 43., Éder 78., ill. Szavics 45.)

 A Chievo–Sassuolo és a Torino–Atalanta mérkőzésen nem született találat.

forrás: NSO