Recent comments

Friss Hírek

TROFEO BERLUSCONI: Inzaghi kijelölte keretét

A Milan szerda este a San Lorenzót fogadja a San Siróban a Berlusconi kupában.


Legutóbb 2012 nyarán rendezték meg a Berlusconi kupát, akkor a Juventus Marchisio, Vidal és Matri góljaival 3-2-re nyert. A piros-feketéknél Robinho duplázott.

Tavaly nyáron elmaradt a felkészülési torna és sokáig úgy tűnt, hogy 2014-ben sem fogják megrendezni, de végül sikerült megállapodni és a San Lorenzo elfogadta a felkérést.

Inzaghi 21 játékost nevezett a találkozóra. A keretben nem szerepel Ignazio Abate, Cristian Zapata, Cristian Zaccardo, Alex, Sulley Muntari, Riccardo Montolivo és Nigel De Jong neve.

A MILAN KERETE: Christian Abbiati, Diego López, Michael Agazzi; Michelangelo Albertazzi, Pablo Armero, Daniele Bonera, Mattia De Sciglio, Philippe Mexés, Adil Rami; Michael Essien, Andrea Poli, Riccardo Saponara, Marco Van Ginkel, Giacomo Bonaventura; Stephan El Shaarawy, Keisuke Honda, Jeremy Ménez, Hachim Mastour, M’Baye Niang, Giampaolo Pazzini, Fernando Torres.

A hivatalos bejelentés szerint a Milan holnap a következő kezdőcsapattal fog felállni a San Lorenzo ellen.

Abbiati – Bonera, Rami, Mexés, Armero – Van Ginkel, Essien, Poli – Niang, Pazzini, El Shaarawy.

Edgardo Bauza, a San Lorenzo vezetőedzője kijelölte 18 fős utazó keretét.

A SAN LORENZO KERETE: Leonardo Franco, Sebastián Torrico, Mauro Cetto, Fabricio Fontanini, Walter Kannemann, Emmanuel Mas, Gonzalo Prósperi, Mario Yepes, Pablo Barrientos, Julio Buffarini, Enzo Kalinski, Juan Mercier, Néstor Ortigoza, Nicolás Blandi, Martín Cauteruccio, Mauro Matos, Gonzalo Verón, Héctor Villalba.

Az argentín klub a bajnokságban a 12. helyen áll 17 ponttal és 14 mérkőzésből 5-öt megnyert, 7-et elveszített és 2-szer döntetlen született. A gólarány 15-17.

A San Lorenzo előző 5 bajnoki mérkőzéséből egyet megnyert (San Lorenzo-Boca Juniors 2-0), hármat elveszített (Lanús-San Lorenzo 1-0, San Lorenzo-Independiente 1-2, San Lorenzo-Tigre 0-2) és egyszer döntetlent játszott (Arsenal-San Lorenzo 0-0).


A mérkőzést Massimiliano Irrati vezeti.

A találkozót szerdán 20:30-kor rendezik a San Siróban.

forrás: acmilan.hu