Recent comments

Friss Hírek

PARMA: Donadoni napjai meg vannak számlálva?

Roberto Donadoni alatt a kispad ismét megingott, miután tegnap  megsemmisítő 7-0-val küldte haza csapatát a Juventus. 


Ezzel a vereséggel a tabella legalsó fokán állnak, így nem csoda, ha pletykák kaptak szárnyra. 

A Gazzetta dello Sport és a Tuttosport szerint a Parma vezetősége komolyan elgondolkodott azon, hogy Donadoninak megköszönik az eddig munkáját. Helyére a klublegenda, Hernan Crespo pályázhat, aki most is a szakmai stáb tagja. A volt argentin csatár 2012-es visszavonulása óta kacérkodik az edzősködés kérdésével, most pedig elég közel került hozzá, hogy megvalósuljon.

Gianluca Di Marzio szerint azonban Donadoni tett már annyit le az asztalra a Parma csapatánál, hogy a vezetőség adni fog neki még időt. 

A vezetők kedvező döntését két tényező is javítja: egyrészt a a kulcsemberek, mint Biabiany és Cassani sérüléssel bajlódik, másrészt a két hettel ezelőtti Internazionale elleni hazai diadal “kiegyenlíti a számlát”. Tegyük hozzá még azt nyugodtan, hogy egy idegenbeli vereség a Juventus-tól bőven “belekalkulálható a képletbe”.

Szóval sok aggodalomra nincs oka Donadoninak. Jelenleg. Hisz most még bírja a vezetőség támogatását, de az igazi vízválasztó a november 23-i Empoli elleni hazai mérkőzés lesz. Ha ott győz a Parma, akkor egy időre lekerül a napirendről az edzőkérdés, de ha nem, akkor Donadoni készítheti a CV-t.

forrás: azzurri.co.hu