Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Sneijder megunta a török konyhát?

Török hírforrások arról számoltak be, hogy a holland válogatott egyik legjobbja, Wesley Sneijder az ügynökét azzal a feladattal bízta meg, hogy januárra készítsen elő egy átigazolást a Galatasaraytól, a célpont pedig Torinó lenne.


A harmincéves holland támadó középpályás nemrégiben arról panaszkodott, hogy klubja nem teljesíti megfelelően kötelezettségeit, és így a játékos nem kapja meg a bérezését.


Webdehaber értesülései szerint Wesley Sneijder jelenleg az olasz bajnokságba való visszatérésen gondolkodik, ahol anno 2010-ben triplázni tudott a bajnokság, az Olasz Kupa és a Bajnokok Ligájának a megnyerésével José Mourinho vezetése alatt nerazzurri mezben, azonban ezúttal más fajta csíkos mezt öltene magára a futballista.


A beszámoló szerint Guido Albers érdekképviselő már találkozott az ügyben a torinói bajnokcsapat klubvezetőivel, és egyértelművé tette pártfogoltja szándékait, miszerint Wesley Sneijder a Juventus csapatát kívánja erősíteni, ráadásul kész lenne már januárban csatlakozni.


Ugyanakkor a középpályás kapcsán említést érdemelnek azon pletykák is, melyek szerint Wesley Sneijder szívesen felöltené a Manchester United mezét is, ahol honfitársa, egy bizonyos Louis van Gaal nyár óta próbál rendkívül komoly összegekből csapatot építeni, eddig viszonylag kevés sikerrel.


Továbbá a legutóbbi átigazolási időszakban állítólag a Manchester United ajánlatot is tett a játékos leigazolására, amit a Galatasaray elutasított, majd érdekes módon Louis van Gaal publikusan azt tanácsolta a holland középpályásnak, hogy csatlakozzon a Chelsea csapatához, ahol Wesley Sneijder ismét az Intert európai sikerre segítő José Mourinho vezetése alatt dolgozhatna.

forrás: juventuz.blog.hu