Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Szeretnénk kilábalni a hullámvölgyből

A Roma mestere elárulta, továbbra is hisz abban, hogy csapata megnyerheti a bajnoki címet.

 
A Roma kisebb hullámvölgybe került az utóbbi időben, miután a Napolitól a bajnokságban, a Bayerntől pedig a BL-ben kapott ki.

"Amikor beszélek, a mondandóm nem csak üres szavak. Hiszek a csapatomban, hogy képesek vagyunk nagyszerű dolgokat elérni. Pontos identitás szerint építünk egy csapatot és egy, vagy két rosszabbul sikerült meccs nem fogja megváltoztatni a hitemet. Pozitívan kell gondolkodnunk."- kezdte a Torino elleni sajtótájékoztatót Garcia.

"A játékosaim nagyon szeretnének kilábalni a hullámvölgyből. A BL fejezet egy időre most lezárult és a második helyen állunk, most pedig a Juventus elleni harcra kell koncentrálnunk a bajnokságban, hiszen mindössze 3 pont a lemaradásunk."

"Nem szabad a mentalitásunkon változtatni, továbbra is az eddigi lelkesedéssel és örömmel kell belevetnünk magunk minden meccsbe. A szurkolóinktól pozitív visszajelzéseket kaptunk és ők a legvégső bíráink. Végig énekeltek a Bayern meccs alatt, ami csodálatos volt."

Garciát sok kritika érte amiatt, hogy a 7:1-re végződött meccsen túlságosan is nyílt játékot játszott, majd a visszavágón már sokkal deffenzívebb hozzáállással kapott ki a csapat 2:0-ra.

"Nem zavarnak a kritikák. Egy meccsre megváltoztattuk a hozzáállásunkat, amire szükség volt. Jobban is kontrollálhattuk volna a labdát, viszont mindent megtettünk, amit tudtunk a visszavágón."

"Vasárnaptól sokkal jobban oda kell figyelnünk arra, hogy a lehetőségeinket gólra váltsuk. A sok hiányzó miatt alkalmazkodnunk kell a kialakult helyzethez, ezért a középpályásoknak sokkal merészebben kell majd előrefelé játszaniuk. A középpálya a Roma játékának a szíve."

"Tisztában vagyunk azzal, hogy minket az eredmények ítélnek meg, de eddig semmi rosszat nem kaptunk, tehát meggyőződésünk, hogy a futballunkon nem kell változtatni."

Garcia megerősítette, hogy a kispadon ott lesz Kevin Strootman is, aki több hónapos kihagyás után térhet hamarosan vissza újra.

A Torino elleni keret: Calabresi, Cole, De Rossi, De Sanctis, Destro, Emanuelson, Florenzi, Gervinho, Iturbe, Keita, Ljajic, Manolas, Yanga-Mbiwa, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Sanabria, Skorupski, Somma, Strootman, Torosidis, Totti, Ucan, Verde. 


forrás: asroma.hu