Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: A sorsunk a saját kezünkben van

A francia mester úgy véli, a szerda esti meccsel sikerült feledtetni a római mérkőzésen kialakult képet.

 
Igaz nem akkora különbséggel, de aránylag simán kapott ki a Roma a Bayern vendégeként a szerda esti BL találkozón.

"Tudjuk, hogy a Bayern erős csapat, de a csapat megfelelő taktikai és mentális hozzáállással futott ki a pályára. Kár a bekapott két gólért, hiszen alig volt helyzetük, minket pedig a világ legjobb kapusa akadályozott meg a gólszerzésben."- kezdte a meccs utáni nyilatkozatát Garcia.

"Olyan meccset játszottunk, amit vártam. A vereség ellenére dicséret illeti a srácokat, mert egyértelműen sikerült feledtetni az első meccsen rólunk kialakult képet. Mindenki keményen dolgozott, hiszen a Bayern ellen nagyon szervezetten kell védekezni. Fontos volt, hogy megtaláljuk a módját annak, ahogy meglephetjük őket, mert tudtuk azt, hogy a labdabirtoklásban verhetetlenek."

"Sajnos azzal a nyomással, amit ránk helyeztek, nehéz hosszú ideig megtartani a labdát és sajnos nem volt elég hosszú keresztirányú passzunk sem."

Garcia meglepetésre a kispadon hagyta Tottit, Gervinhót, Pjanicot és De Sanctist is.

"Azért döntöttem így, mert szerettem volna egy tömörebb, agresszívebb csapatot a pályán látni, továbbá azt akartam, hogy a hétvégi, Torino elleni meccsre legyen friss, kipihent játékosom."

A csoportban nagy meglepetésre a CSZKA idegenben 2:1-re legyőzte a Manchester Cityt, ennek köszönhetően pedig a Roma továbbra is második a csoportjában.

"Ha valaki azt mondta volna nekünk, hogy a két Bayern elleni meccs után még mindig másodikok leszünk, akkor nagyon boldog lettem volna. Ez azt jelenti, hogy a sorsunk a saját kezünkben van. Két meccs van hátra és a legfontosabb az, hogy van esélyünk továbbjutni." 


forrás: asroma.hu