Recent comments

Friss Hírek

FIORE: A Lazio esélyes a harmadik helyre

Legalábbis Stefano Fiore szerint. 


A Lazio korábbi kiváló középpályása a Lalaziosiamonoinak adott interjút.

Pioli fiai jelenleg a tabella ötödik helyén tanyáznak, mindössze két pontra lemaradva a harmadik pozícióról. Fiore szerint volt kenyéradójának nem lehet más célja, mint a Bajnokok Ligája indulást jelentő legalsó lépcsőfok elérése. A legnagyobb rivális ebben a versenyfutásban a Napoli lehet – ami jelenleg bírja a harmadik helyet. A nápolyi csapat még Fiore szerint is jobb játékerőt képvisel és egyértelmű esélyese a két csapat párharcának. Hozzátette ugyanakkor, hogy a szezonból még sok van hátra, és a foci az a sport, ahol bármi megtörténhet.

Az interjúban természetesen megkérdezték a Lazio hétvégi játékáról és a Juventus elleni összecsapásról. 

Az Empoli elleni mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, hogy az olasz kiscsapat ellen mindenki szenved, kivétel nélkül. Ráadásul az csak még jobban megnehezíti az ellenfelek helyzetét, ha egy ilyen csapat talál egy gólt. Az elhullajtott pontokért a reváns-vágy jól jöhet a Juventus ellen, ugyanis ezzel extra motivációt szerezhetnek, hogy egy jó teljesíménnyel a szurkolóiktól elnézést kérjenek. 

Persze azért igyekezett a földön maradni Fiore, és hozzátette, hogy nem lesz könnyű a bajnok elleni mérkőzés. Hisz’ a torinói csapat továbbra is győzelemre éhesen játszik, szóval fontos lesz, hogy a Lazio játékosai minden labdáért megküzdjenek.

Természetesen a szerencse faktort sem hagyta ki, mert enélkül – jelenleg – egyetlen olasz csapat sem győzhet a Juventus ellen.

forrás: azzurri.co.hu