Recent comments

Friss Hírek

EMPOLI: Rugani nyáron visszatér a Juventushoz

A Juventus tulajdonában álló ifjú védő, Daniele Rugani a tavalyi sikeres szereplést követően, az idei szezont is az Empoli csapatánál tölti, ahol, fiatal kora ellenére, az első osztály küzdelmeibe újoncként becsatlakozó toszkán együttes egyik legfontosabb alapemberévé nőtte ki magát. 

 
A mindössze húsz esztendős játékos a szezon eddigi tizenegy bajnoki találkozóját az első sípszótól az utolsó pillanatig a pályán töltötte, s kiváló teljesítményének köszönhetően, meghívót kapott az Antonio Conte által újjávarázsolt olasz válogatott keretébe is a Horvátország elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

A tehetség jövőjével kapcsolatosan most megszólalt az Empoli elnöke, Fabrizio Corsi is, aki elárulta, hogy a védőjátékos nyáron minden bizonnyal visszatér az Öreg Hölgy kötelékébe.

"A Juventus technikai stábja kiváló, s már szemet vetettek néhány további játékosra az ifjúsági csapatunknál." - nyilatkozta ma Corsi a Radio Rai-nak.


"Daniele egy fantasztikus fickó, minden áldott nap egy órával tovább dolgozik mindenki másnál, s magával húzza a többieket is."

"Az elmúlt évben még úgy tűnt, hogy nem áll készen az első osztályra, most mégis meghatározó játékossá vált a Serie A-ban."

"Már megszületett az elvi megállapodás arról, hogy jövőre visszatér a Juventushoz."

forrás: juventuz.blog.hu