Recent comments

Friss Hírek

CONTE: Az európai szerepléseimet sikertelennek tekintik

A Juventust három bajnoki címre vezető sikeredző, Antonio Conte, aki jelenleg az olasz válogatottat irányítja, a Sky Sport Italia munkatársának adott interjú során mesélt a Juventusszal elért európai kupamérlegről.


"Az emberek sokat várnak tőlem, ahogy mindig is tették. Például csak kétszer szerepeltem a Juventusszal a Bajnokok Ligájában. Az első évben a legjobb nyolc közé jutottunk, ami úgy tűnik, hogy a célt jelenti ebben a szezonban, majd utána az Európa Liga elődöntőjéig jutottunk."

"Ennek ellenére, az európai kalandjaimat mindig sikertelennek tekintik. Ez mindenesetre csak arra ösztönöz, hogy még jobb teljesítményt nyújtsak."

"Elmondtam, egy nap szeretném megnyerni a Bajnokok Ligáját, azonban nem részleteztem, hogy a Juventusszal vagy egy másik csapattal. Bízom benne, hogy bekövetkezik majd. Jelen pillanatban más álmokat hajszolok, s teljes mértékben a válogatottra összpontosítok."

Allegrit már érkezésének pillanatában is kritikával fogadták, s a szurkolók ellenérzései annak ellenére sem változtak, hogy a csapat három pont előnnyel vezeti a bajnokságot.

"Három kivételes évet követően, az összehasonlítások elkerülhetetlenek, de ez egy új időszak, s az embereknek Allegri Juventusával kellene foglalkozniuk."

Contét arról is megkérdezték, hogy mi a véleménye Francesco Totti kirohanásáról, amely során az elveszített rangadót követően, a római csapatkapitány sorozatos csalással vádolta meg a Juventust.

"Az olasz válogatott szövetségi kapitánya vagyok, s ezeket az eseményeket meglehetősen kívülálló szemszögből figyelem. Olaszországban két élcsapat van, amelyek sokkal erősebbek a többinél, így innentől fogva egészen a szezon végéig, a bajnoki cím sorsáról a Juventus és a Roma versenyfutása dönt majd."

"Lesznek további nyilatkozatcsaták, eben bizonyos vagyok, azonban az a legfontosabb, hogy az esélyesek pozitív üzenetet közvetítsenek."

forrás: juventuz.blog.hu