Recent comments

Friss Hírek

Meg kell ragadnunk az adódó lehetőséget

Kedd este a Milan a harmadosztályú Alessandriát látja vendégül a San Siróban, az Olasz kupa elődöntőjének visszavágója következik. 


Az első mérkőzésen a rosseneri az első mérkőzésen 1-0-s sikert aratott. Sinisa Mihajlovic megtartotta a mérkőzés előtti szokásos sajtótájékoztatóját.

“Előttünk a lehetőség, hogy bejussunk a döntőbe, most néhány olyan játékos is lehetőséget kap, akik a szezonban eddig keveset játszottak. Mindannyian érdekeltek vagyunk ebben a kupában, és mindenkitől remek teljesítményt várok el. Kiváló formában várjuk a mérkőzést, és tudjuk mit kell tennünk a győzelemért: keményen kell küzdenünk és ügyesen kell összejátszanunk. Egy fokkal fentebb kell kapcsolnunk, sokat várok azoktól, akik eddig kevesebbet játszottak, tehát Balotellitől és Méneztől is. Minőségi játékosok, és a lehető legjobban kell kihasználniuk az adandó alkalmat. Mind a ketten játszani fognak.”
 
“Nem csökkenhet a figyelmünk. Meg kell ragadnunk az esélyt a trófea szerzésre, jelenleg erre ez a legnagyobb lehetőség. Jól felkészültünk a mérkőzésre, és végig koncentrálni fogunk. Nagyon nehéz számomra ezeket fenntartani. Mindig fejlődni szeretnék. Mindig arra figyelek, hogy mit kérek a támadóktól, és ehhez képest nézem a teljesítményt. Szombaton volt néhány lehetőségünk kapura lőni, de ezek se mentek be. Sokkal nagyobb önbizalommal és bátorság kellene a pontos kapura lövésekhez. Mi vagyunk az egyik olyan csapat, amelyiknek a legtöbb a kapura lövése. Szeretném megadni mindenkinek a bizalmat. A kemény munka kifizetődik, és most már látni is az eredményeket. Azonban még mindig nem sikerült elérni semmit, a tabellán a 6. helyen állunk. De továbbra is mérkőzésenként kell néznünk a dolgokat.”

“Az Alessandria elleni kupamérkőzés után 4 napunk lesz felkészülni a Sassuolo ellen. De csak a kupamérkőzés után fogunk ezzel foglalkozni. A játékosok megérdemlik a biztatást. Megfordították a dolgok menetét. Remek kapcsolatban állok az elnökkel, ennek a becsületesség és az őszinteség az alapja. Nem lehet mindenben egyet érteni, de én mindig, mindenkit meghallgattam, de edzőként én hozom a döntéseket. Sosem rótt fel nekem semmit, és mindig teljes támogatását nyújtotta. A célunk az, hogy a lehető legtöbbet hozzunk ki a csapatból. Hamar el kell döntenünk a továbbjutás kérdését. José Mauri helyzete majd csak a nap folyamán dől el.”

MILAN (4-4-2): Abbiati- De Sciglio, Zapata, Romagnoli, Antonelli- Honda, Poli, Kucka, Bonaventura- Balotelli, Ménez.

ALESSANDRIA (4-3-3): Vannucchi- Celjak, Morero, Sirri, Sabato- Nicco, Loviso, Branca- Marras,  Fischnaller, Iocolano.

tv: Digi Sport 3  21.00


forrás: acmilan.hu