Recent comments

Friss Hírek

Kedvelem az angol bajnokságot

A Juventus spanyol válogatott támadójának jövője továbbra is kérdéses. 


A csapat szinte már készül Morata távozására, s az érintett a napokban azt is elismerte, hogy kedveli a Premier Leaguet, bár boldog Torinóban is, ennek ellenére fogalma sincsen, hol fog a következő idényben játszani. 

A futballista jövőjével kapcsolatos találgatások a Real Madrid visszavásárlási opciójával hozhatók összefüggésbe. A pletykák szerint a madridiak élnének a kontraktusban foglalt lehetőséggel, majd rögtön tovább is adnák a játékost az Arsenalnak.

A csatár viszont nagyon szeretné, ha jövője így vagy úgy, de tisztázódna. "Nem tudom, hogy itt leszek-e még a következő idényben. Boldog vagyok itt, de majd meglátjuk mi fog történni." - ismerte el kényes helyzetét Morata a Marca spanyol lapnak adott nyilatkozatában.

"Anglia és Németország az a két hely, ahol fejlődhetnék, de még egyszer mondom, boldog vagyok Torinóban. A Juventus egy nagyszerű csapat és itt otthon érzem magam.

Szeretem a Premier League légkörét, főleg azért, mert ez egy támadó számára sokkal látványosabb és kevésbé taktikus, mint az olasz liga.

A szerződésem záradékát mindig megemlítik az újságok, ahányszor betalálok. Amikor viszont nem lövők gólt, egyetlen szó sem esik róla." - folytatta Morata.

"Ez egy nagyon furcsa év számomra. Mindig, amikor a jövőmről kell beszélnem, ugyanoda lyukadok ki: a saját játékomra kell összpontosítanom, ennek ellenére természetesen gondolok arra, hogy mi lesz velem, s egy valós lehetőség az is, hogy visszatérek Madridba." - fejezte be nyilatkozatát a támadó.

forrás: juventuz.blog.hu