Recent comments

Friss Hírek

Conte megegyezett a Chelsea-vel

Az olasz sajtó egybehangzó állítsa szerint az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Antonio Conte megegyezett a Chelsea elöljáróival, s nyáron átveheti Guus Hiddink helyét a londoniak kispadján.


A 46 esztendős szakember, aki korábban zsinórban három bajnoki címet nyert a Juventusszal, a nyári Európa-bajnokság lezárultát követően kezdi meg a tavaly bajnoki címet gyűjtő, idén azonban csak vergődő együttesnél, amely a héten elbúcsúzott a Bajnokok Ligájától is.

A pletykák szerint már hetek óta Conte számított a legfőbb jelöltnek, s a felek több alkalommal is tárgyalóasztalhoz ültek, az olasz hírforrások azonban most arról számolnak be, hogy megszületett a megállapodás a felek között.


Corriere della Sera állítása szerint minden részlet tisztázásra került Conte és a Chelsea között, így a szakembernek már csak az olasz szövetség (FIGC) elnökét, Carlo Tavecchiót kell tájékoztatnia a döntésről, majd London felé veszi az irányt, ahol Roman Abramovics és a hivatalos bejelentés vár rá.

La Stampa úgy tudja, hogy Conte képviselői elismerték, a szerződéstervezet aláírásra vár, s csupán néhány apróbb részlet szorul egyeztetésre.

Antonio Conte várhatóan három esztendőre kötelezi majd el magát Londonban, évi 6 milliós bérezést biztosító szerződést ír majd alá, s a bevált és kipróbált stáb több tagját is magával viszi a Premier League-be.

forrás: juventuz.blog.hu