Recent comments

Friss Hírek

Íme a lehetséges kiszemeltek

Az Inter háza táján is röpködnek az állítólagos nevek, akiket Thohirék megszereznének a nyári mercato során. 


A legújabb infomorzsák szerint Roman Neustadter és Jeffrey Bruma érkezhet Milánóba, de egyesek források azt állítják: akár Juan Mata is kék-fekete mezben feszíthet a következő szezonban. 

Neustadter jelenleg a Schalke csapatában játszik középső védőt, és eléggé felkapott lett az utóbbi időben. Amennyiben nem ő lesz a befutó, Bruma lehet a következő opció a védelembe: a PSV bekkje középen és a jobb szélen is jól érzi magát, és talán több esély is lehetne az ő szerződtetésére 7-8 millió euróért, főleg, hogy Neustadtert a Zenit, a Tottenham és az Arsenal is nézegeti.

Ami pedig Mata ügyét illeti, az Inter elvileg kész tárgyalni a Vörös Ördögökkel egy esetleges cseréről, melynek része lehet akár Handanovic, akár Jason Murillo is. Fontolóra veheti az Inter Miranda eladását is, hiszen úgy tűnik, a Chelsea 20 milliót is adhat a brazil bekkért, mert Conte nagyon szeretné.

Újra felmerült továbbá Yaya Touré neve a Nerazzurrinál: a csapat hiába próbálta az utolsó percekig megszerezni az elefántcsontpartit a szezon előtt, Pellegrini ragaszkodott hozzá, viszont Guardiola nem feltétlenül számol a 32 éves középpályással, így újabb rohamba kezdhet az Inter, bár a transzfer függhet attól is, sikerül-e végül Banegát vagy Sorianot megszerezni.

forrás: azzurri.co.hu