Recent comments

Friss Hírek

Morata jövője továbbra is kérdéses

A Bayern München elleni kiváló játéka ellenére a Real Madrid továbbra sem foglal állást Álvaro Morata kapcsán, a királyi klub nem kíván egyelőre a játékos hazahívásáról nyilatkozni.


A spanyol csatár 2014-ben csatlakozott a torinói csapathoz, azonban a Real Madrid visszavásárlási opcióval rendelkezik a szerződés értelmében.

Olaszországba költözése óta a csatár a bianconero csapat fontos játékosa lett, tavaly kiválóan teljesített a Bajnokok Ligájában, és idén is megrázta magát a gyenge kezdés után, és a Bayern München ellen kiváló formát mutatott, bár csapatát góllal végül nem segítette.

Mindazonáltal jelenleg úgy tűnik, hogy Álvaro Morata még nem tett eleget ahhoz, hogy felhívja magára a királyi klub vezetőségének a figyelmét és kivívja elismerésüket, a legutóbbi interjúban a blanco csapat vezérigazgatója, Emilio Butragueño elhatárolódott a válaszadástól a kérdésre, hogy mit tervez a klub nyáron Álvaro Morata ügyében.

„Csak a szezon végén beszéljük meg Álvaro Morata esetleges visszavásárlásának az ügyét.” - mondta a BL-sorsolás ügyében Nyonba látogató ötvenkétéves szakember a Mediaset Premium munkatársának.

„Egyelőre a klub a jelenre koncentrál, és nem foglalkozunk ezzel a kérdéssel.”

A Real Madrid tervei kapcsán a Calciomercato úgy értesült, hogy a spanyol klub szabadulna a komoly vádakkal szembesülni kényszerülő Karim Benzemától.

A francia válogatott a vádak szerint zsarolás bűntettét követte el, az áldozat pedig válogatottbeli csapattársa, Mathieu Valbuena volt.

A Juventus állítólag komoly csatárra vetné ki a hálóját nyáron, és a vezetőség egyik kiszemeltje a torinóiak által régóta körberajongott Edinson Cavani, akinek a fizetése azonban elháríthatatlan akadályt jelenthet a torinói klub számára.

Karim Benzema megszerzése sem lenne egyszerű, azonban a büntetőjogi ügyei miatt talán könnyebb meggyőzni az átigazolásról, és a problémák kereszttüzében talán a játékos fizetési igényei is mérsékelhetők, főleg ha klubja nem számít rá a továbbiakban.

A Real Madrid nem köteles a francia csatárt felajánlani Álvaro Morata visszahívásához, azonban a 2014-ben aláírt szerződés kitételei nyomán megkezdődhetnek a tárgyalások az ügyben.

A Juventus és Álvaro Morata pár hónapja, decemberben írt alá egy szerződéshosszabbítást, amely az Öreg Hölgyhöz köti a futballistát 2020-ig.

forrás: juventuz.blog.hu