Recent comments

Friss Hírek

Bizonyos játékvezetői teljesítmények fájdalmasak

A Juventus szédületes, finálénak is beillő meccsen szerzett kétgólos vezetést a Bayern München ellen, azonban végül, erősen kifogásolható játékvezetői ténykedés mellett, a hosszabbításban 4:2-es vereséget szenvedett, így búcsúzott a Bajnokok Ligájától.





"Álvaro Morata érvénytelenített találata megváltoztatta volna a mérkőzés arculatát. Ezen a szinten bizonyos hibáknak komoly ára van, s hatalmas különbséget jelentenek." - nyilatkozta a Juventus igazgatója, Beppe Marotta  a mérkőzés lefújását követően.


"Nem feladatom, hogy kifogásokat keressek, de bízom benne, hogy a jövőben az olasz labdarúgás nagyobb védelmet kap majd. Bizonyos játékvezetői teljesítmények fájdalmasak.

Szeretném kihangsúlyozni a srácok fantasztikus teljesítményét és elismerés illeti az edzőnket. Nem szabad megfeledkezni a Bayern minőségéről sem.

Közel jártunk ahhoz, hogy valami emlékezeteset érjünk el, s nagyon sajnáljuk, mert csak másfél perc volt hátra a végéig. Most ki kell törölnünk ezt az emléket, lapoznunk kell és a vasárnapi Torino elleni rangadóra kell gondolnunk. Jó teljesítményt akarunk nyújtani, különösképpen, mert a versenyfutás a Serie A-ban teljesen nyitott még."

forrás: juventuz.blog.hu