Recent comments

Friss Hírek

A taktikai rugalmasságom sokat segíthet

A Fiorentina fiatalja, Federico Bernardeschi előtt megnyílhat a lehetőség, hogy először pályára lépjen az Azzurri színeiben. 


A La Gazzetta dello Sport szerint erre jó esélyt kínálnak a Spanyolország és a Németország elleni barátságos mérkőzések.

A 22 éves játékos a szezon során számos alkalommal nyújtott remek teljesítményt a csapatában, mellyel nagy európai klubok megfigyelői mellett, a válogatott szövetségi kapitányának Antonio Conténak is felkeltette a figyelmét. Bernardeschi az Azzurriban való szereplés kapujában nem győzött hálálkodni edzőjének, Paulo Sousának.

„Meg kell köszönnöm Sousa úrnak, hogy most ott lehetek ahol” – kezdte a portugál mester dicséretével az Itália Telkijének számító Covercianóban tartott sajtótájékoztatót.

„Neki és a Fiorentina mögött álló stábnak köszönhetem azt, hogy megkaptam a behívómat a válogatottba.”

A tehetséges fiatal a középpálya számos pontján bevethető, ezért bízik benne, hogy Conte emiatt mindenképp pályára küldi.

„A taktikai rugalmasságom sokat segíthet. Örülök és büszke vagyok, hogy itt lehetek. Mindent bele fogok adni, hogy jó teljesítménnyel háláljam meg a bizalmat és hogy újra behívjanak. A döntés ugyanakkor nem rajtam múlik.”7

forrás: azzurri.co.hu