Recent comments

Friss Hírek

Nem érdekel a bíró, a srácoknak gratulálok

Massimiliano Allegri szerint csapata túlságosan visszahúzódott, amikor a Bayern München ellen vezetést szerzett, és a mérkőzés utáni nyilatkozatában a meccsen hozott döntéseit is megindokolta.
„Kár, hogy ilyen teljesítményt követően kiesünk egy Bayern München ellen, amely rendkívüli játékosokkal rendelkezik.” - továbbította a tréner szavait a Mediaset Premium.

„A futball gyönyörű, hiszen az első félidő vége előtt egy perccel Juan Cuadrado 3-0-ra alakíthatta volna az állást, Álvaro Moratának komoly lehetőségei voltak, illetve Stephan Lichtsteiner is rendkívül fontos gólt szerezhetett volna.

Mario Mandzukic a kapust találta el a hosszabbításban, és ismét nyílttá tehettük volna a meccset a 4-2 után is.


Nem volt egyszerű 2-0-ra állni félidőben, a játékunknak volt tartása, és jobban kellett volna figyelnünk az utolsó két labdára. Mindenekelőtt az első gólnál tisztáznunk kellett volna bedobásra.”

Álvaro Morata gólját hibásan nem adta meg les miatt a játékvezető az első félidőben, ám Massimiliano Allegri nem kívánt ezzel foglalkozni.

„Semmi értelme a bíróról beszélni. Csak a srácoknak kívánok gratulálni. Ez fontos teszt volt számunkra, és új felállással is egyenlő felekként harcoltunk a Bajnokok Ligájának egyik legnagyobb favoritjával.

Kár az eredményért, bánkódunk emiatt, de ezen túl kell tennünk magunk, mivel vasárnap jön a városi derbi, aztán a szünet alatt sikerül talpra állítani néhány sérült játékost.”

Massimiliano Allegrit a cseréiről is kérdezték, különösen meglepő volt a kiváló meccset játszó Álvaro Morata lecserélése a csapat horvát támadójára.

„Azért döntöttem Mario Mandzukic becserélése mellett, mert őt friss játékosként képesnek éreztem a labda megtartására. Úgy láttam, hogy a Bayern két apró termetű középső hátvédje nem tud majd mit kezdeni vele.

Sajnos azonban ezt követően túl mélyre húzódott, és a két hátvéd feljebb jött. Pontosabbnak kellett volna lennünk a gólszerzési lehetőségeinknél, illetve jobban kellett volna kezelnünk néhány helyzetet.

Kár, mert az egyenlítő találatnál is bölcsebbnek és határozottabbnak kellett volna lennünk. Nem tudtak sokat tenni, és nem is lett volna veszély számunkra. Hetven perc után visszaesett a ritmusunk, ilyen a futball…”

Az utolsó gólt Kingsley Coman szerezte, aki kétéves kölcsönszerződés keretében távozott a Münchenhez, és a németeknek kivásárlási joguk van a játékosra.

„Jó mérkőzést játszott, a gólnál teljesen szabad terület állt előtte. Rengeteget fejlődik, és nagyon jól tud Németországban teljesíteni, mivel a müncheniek mindenki előtt járnak nyolc lépéssel, következésképpen van területe arra, hogy bizonyítsa minőségét.”

forrás: juventuz.blog.hu