Recent comments

Friss Hírek

A megfelelő hozzáállás a kulcs

A Milan este a Lazio csapatát fogadja a San Siróban és Sinisa Mihajlovic megtartotta sajtótájékoztatóját.




“Nagyszerű teljesítményt várok el. Azt szeretném, ha a játékosaim egy jó mérkőzést játszanának, hibák nélkül. Ha ezt megteszik, akkor annak meglesz az eredménye is. Tudva, hogyan állnak a dolgok a Laziónál, természetesen győzni jönnek ide. A Lazio egy jó csapat, tele minőségi játékossal és a mai eredmény nagyban rajtunk múlik majd. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, és a Lazio játékosai megnehezíthetik az életünket. A saját játékunkra kell koncentrálnunk és megszerezni a győzelmet.”
 
“A sajtó folyamatosan a jövőmről beszél, de én boldog vagyok itt és van még egy év a szerződésemből. Nem gondolok a jövőmre, hiszen boldog vagyok itt a Milan csapatánál. Amikor egy klubnál dolgozom, mindig 100%-ot adok, semmi sem zavarhat meg. Tudom, hogy működnek a dolgok a fociban. Tisztában vagyok azokkal a nevekkel, amelyek felmerültek mostanában, hogy leváltsanak. Számunkra a 6. hely nem elég. Még semmi sincs veszve, és még mindig van időnk arra, hogy pozitívan zárjuk a szezont. Szeretnénk a tabellán, való helyünkön javítani. Az előző szezonok remek alapot adtak az olyan csapatoknak, mint a Juventus, a Napoli, a Roma és a Fiorentina, jobban felszerelve kezdték ezt a szezont, bár tudom ez nem mentség. Ha megfelelő hozzáállással játszunk, akkor versenyben lehetünk velük és le is hagyhatjuk őket. 6 pontra vagyunk az Inter és a Fiorentina csapatától. Rengeteg minőségi játékosunk van. Az utóbbi pár mérkőzésen a támadásban voltak problémáink. Ez a különbség csak köztünk. 2 mérkőzés óta a támadóim még a kaput sem találták el. A mai mérkőzésen megmutathatják, hogy mégis mire képesek.”

“Abbiati rátapintott a lényegre. Ez a helyes, egyenesen kimondani bizonyos dolgokat. Már régóta a csapatnál van, és tudja, hogyan mennek itt a dolgok. A korábbi emberek megértik, és tudják, mit kell tenniük. Nagyon boldog vagyok a játékosaim nyilatkozatait hallva, és jó dolog újra ilyen dolgokat hallani az öltözőből. A megközelítés sosem lehet rossz, függetlenül attól melyik klubban játszol. Azok fognak játszani, akik megtudnak győzni. Ha Donnarumma teljesen fitt lesz, akkor ő fog kezdeni a kapuban. Luiz Adriano végig edzette az utóbbi 10 napot, ahogyan Ménez és Balotelli is. Még nem 100%-os, de a mentális hozzáállása és a szenvedélye az, ami különbséget jelenti. Mindig mindent bele ad, ha a pályán van, ha nem. Honda mindig keményen edz. Az ő hozzáállásával sosem volt baj. Bár lehet most nem fog pályára lépni, de őt a lehet a legritkábban úgy látni, hogy nem tesz meg mindent.”

forrás: acmilan.hu