Recent comments

Friss Hírek

A Juventus nem érdeklődött Berardiért

A Sassuolo sportigazgatója, Giovanni Carnevali nemrégiben arról beszélt, hogy a Juventus nem érdeklődött Domenico Berardi ügyében.


A bianconero csapat a nyáron értékesítette a futballista játékjogának ötven százalékát, amely a klub birtokában volt, azonban szóbeli megegyezés értelmében a torinóiak idén nyáron adott összegért visszavásárolhatják a futballistát.

Mindazonáltal a Sassuolo vezetői már arról is beszéltek, hogy akár értékesíthetik másnak is a játékost, azonban jelenleg úgy tűnik, az Öreg Hölgy nem iparkodik az ügyben.

„Berardi? Szeretném kihangsúlyozni, hogy a futballista játékjoga teljes mértékben a miénk.” - mondta Giovanni Carnevali a Sky számára adott interjúban.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a Juventus figyelemmel kíséri a játékos helyzetét. Nagyszerű kapcsolatot ápolunk a bianconero együttessel, és érdeklődniük kell a futballista ügyében, azonban eddig ezt még nem tették.

Vannak ajánlataink egyéb kluboktól, és majd kiértékeljük, hogy melyik a helyes megoldás. Most, hogy azt mondom, hogy el fogjuk őt adni, ismét játszhat a kezdőcsapatban.”

A vezetőt ugyanakkor megkérdezték Eusebio Di Francesco helyzetéről is, mivel a trénert már nem először hozták hírbe az AC Milan csapatával.

„Beszélünk a főnökkel, a következő néhány napban összeülünk azért, hogy megvitassuk a projektet az elkövetkező évét.

Véleményem szerint a nagy csapatok hívó szavával szemben nem könnyű egyetlen csapatnak sem megtartani az edzőjét vagy játékosait, azonban komoly terveink vannak, és véleményem szerint az edzőnek érdemes átgondolnia a helyzetét.

Nem azt mondom, hogy könnyen elengedjük az edzőnket. A tulajdonossal egyértelmű és világosan meghatározott projektet hajtunk végre, és minden tőlünk telhetőt elkövetünk az ügyben.

Amennyiben nem marad a klubnál, folytatjuk a munkát a tulajdonos elképzeléseivel.”

forrás: juventuz.blog.hu